А-борд, профил 32 мм, сребрист, с хедър

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • DIN A1 двустранно
  • вкл. хедър (с печат или без)
  • с хромирани рондо ъгли
  • устойчиви на атмосферни влияния, поцинковани метални задни панели и антирефлексни UV-стабилизирани покривни фолиа
  • сребърно анодизирана рамка и основна рамка
  • по избор се предлагат и допълнителни аксесоари като телени поставки за брошури
  • други цветове по RAL по запитване
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Бестселърът сред А-бордовете! Включва хедър със или без печат. Благодарение на видимата си, фронтална ориентация върху тротоара, тази стойка за плакати привлича максимално вниманието на минувачите на открито. Пешеходците възприемат съдържанието подсъзнателно и по този начин се превръщат в потенциални клиенти. За разлика от витрините на магазините, които често едва се забелязват, докато хората минават покрай тях, тази стойка за плакати осигурява допълнително внимание от страна на преминаващите клиенти.

За да се гарантира първокласен външен вид през цялото време, нашите А-бордове са оборудвани със сребърно анодирани снап рамки, както и със сребърно анодирани основни рамки. За да се увеличи теглото на стойката и да се затрудни преобръщането ѝ, снап рамките са оборудвани и с устойчиви на атмосферни влияния, поцинковани метални задни панели. Защитата на плакатите се осигурява от изключително здрави, антирефлексни покривни фолиа, изработени от UV-стабилизиран материал. UV стабилизацията предотвратява избледняването на плакатите, а антирефлексното покритие осигурява по-добра четливост на информацията без отражения дори при слънчева светлина. Бързата смяна на плакатите се осигурява и от технологията за сгъване на рамките.

Включеният в обхвата на доставката хедър е идеалното допълнение към А-борда. Можем да отпечатаме хедъра с желания от Вас мотив или фирмено лого в нашата собствена печатница. Отпечатването се извършва чрез висококачествен цифров печат от двете страни. Благодарение на издръжливостта на плочата можете дълго време да използвате хедъра, за да привличате вниманието към Вашата компания.

Пълният комплект се състои от А-борд за плакати, държач за хедър и хедър.
Възможно е производството на А-борда в други цветове (според цветовата скала на RAL) - ще се радваме да Ви предоставим индивидуална оферта.

Аксесоари

Повече...

Резервни части

Повече...

Вариации

Вариации Хедър Номер на продукта Артикулен номер Цена
с дигитален печат от двете страни с дигитален печат от двете страни 50.0203.13 267,00 лв* Виж продукта »
без печат без печат 50.0203.14 227,30 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре