А-борд за плакати

Номер на продукта: 50.0059.54
Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • идеален за високо посещавани зони
  • с плакат от двете страни
  • формат DIN A1
  • могат да бъдат избрани различни мотиви
  • по избор се предлагат аксесоари като хедър табели или телени поставки за закачане
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Идеален за привличане на вниманието! Специалната челна ориентация на този дисплей привлича всички погледи към Вашето съобщение.

Изберете съобщение от различните варианти и ще получите А-борда с включени два плаката, готов за незабавна употреба. Стойката е особено подходяща за силно посещавани зони като входове и приемни.

За своя първокласен външен вид, А-бордът е снабден със сребърно анодизирани снап рамки и основи. За да се увеличи теглото на стойката и да се направи по-трудно преобръщането, снап рамките са оборудвани и с устойчиви на атмосферни влияния, поцинковани метални задни панели.

Защитата на плакатите се осигурява от изключително здравия, антирефлексен покривен филм, изработен от UV-стабилизиран материал. UV стабилизацията предпазва плакатите от избледняване, а антирефлексното покритие подобрява четливостта на информацията, поставена върху тях и не допуска отражения на светлината. Бързата смяна на плакатите се гарантира и от технологията на сгъване на рамките, така че дисплеят може да се използва и с други плакати.

За допълнително привличане на вниманието, стойката може да бъде оборудвана с индивидуално отпечатан хедър или поставки за брошури отстрани.
Затвори менюто
Нагоре