Алуминиева стреч рамка с пластмасови пружинни скоби

Номер на продукта: 50.0038.1
  • лека конструкция, идеална за магазини
  • бърза смяна на плаката благодарение на пластмасовите пружинни щипки
  • монтаж без гънки благодарение на опъващите пружини
  • може да се монтира в портретен или пейзажен формат
  • вкл. 2 прозрачни пластмасови закачалки
  • други формати по заявка
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Материал на рамката aлуминий
Цвят на рамката сребристо анодиран
Ширина на профила 10 мм
Цвят на ъглите черен
Формат на щипката A1 (594 x 841 мм)
Външен размер на рамката 694 x 941 мм
Oриентация портрет / пейзаж
Страни двустранен
Монтаж 2 плъзгащи се уши за окачване

Описание

Тази стреч рамка, изработена от сребристо анодизирани алуминиеви профили и черни пластмасови ъгли, се характеризира с особено лека конструкция. Благодарение на ниското си тегло тази стреч рамка е идеална за бърз и лесен монтаж, например на витрини или, с допълнително предлаганите крачета, за поставяне в магазина.

Благодарение на използваната плъгин технология стреч рамката може да се монтира бързо. Мотивът може да се смени също така бързо, като вложката се закрепи в пластмасовите пружинни скоби. Пружините позволяват плакатът Ви да бъде представен без гънки по всяко време. Нашите стреч рамки се доставят стандартно с 2 прозрачни пластмасови закачалки за окачване на таван или прозорец. Допълнително се предлагат плексигласови крачета, които позволяват самостоятелна употреба и като дисплей. Друга алтернатива за монтиране са предлаганите допълнително вендузи, с които стреч рамката може да бъде удобно закрепена към гладки повърхности, като например прозоречни стъкла.

За по-екологична и пестяща място доставка, рамката се транспортира разглобена. От една страна, така се спестява опаковъчен материал, а от друга - пратката заема по-малко място в буса на куриера.

По заявка стреч рамката може да бъде изработена и в други формати (възможни формати: А1, А2, А3, А4, 500 x 700 мм и 700 x 1000 мм) - с удоволствие ще Ви предоставим индивидуална оферта.

Аксесоари

Повече...
Затвори менюто

Към продуктите

Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре