Бар маса с инфрачервен лъчист нагревател

Номер на продукта: 10.0421.1
  • модерна бар маса с инфрачервен нагревател
  • приятна хладна на допир повърхност
  • голям, удобен плот от стъкло
  • удобна опора за крака от неръждаема стомана
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Обща височина 1100 мм
Диаметър на плота на масата 800 мм
Материал на панела стъкло
Материал на рамката алуминий / неръждаема стомана
Диаметър на основата 500 мм
Входна мощност [W] 800 W / 1600 W
Напрежение [V] 230 V
Защита IP 55
Мрежа 5 м кабел с щепсел

Описание

Модерната бар маса с лъчист нагревател предлага голям плот, както и практичен парапет за крака от неръждаема стомана. В допълнение към функцията си на нагревател, тя служи като атрактивна бар маса с обща височина 1100 мм.

За разлика от класическия нагревател за използване на открито, който осигурява топлина в областта на главата, вградените в основата инфрачервени лампи нагряват равномерно цялата долна половина на тялото. Не се изгаря газ, така че няма миризма или открит пламък. Освен това инфрачервеният лъчист нагревател е безшумен, регулируем на две степени и по този начин идеално се адаптира към температурата и броя на хората. Хладната на допир повърхност гарантира, че напитките, храната или предметите върху плота не се нагряват. За да го пуснете в действие, просто поставете щепсела в контакт.

Използвайте продукта като класическа бар маса с удобна екстра. Благодарение на изчистения си и модерен външен вид масата може да се използва на различни места. На открито тя осигурява на гостите Ви приятна топлина при ниски температури и по този начин позволява по-дълго използване на външното Ви пространство за кетъринг.

Открийте предимствата на практичната маса с инфрачервен лъчист нагревател за Вашия бизнес сега!
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре