Бутилка за вода с инфузор

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • арома отделение за плодове
  • издръжлив титан
  • капак за плътно затваряне
  • капацитет 800 мл.
Допълнителна информация за продукта »

Описание

Тази бутилка ще превърне Вашата вода във вкусово изживяване. Поставете свежи плодове в отделението за аромат. Вкусът и витамините ще преминат във водата и ще допринесат за Вашето разнообразно и здравословно хранене.

С неутрален вкус и освежаваща, газирана или не - водата е и си остава нашата основна напитка! С бутилката с инфузор вече всеки ден ще имате вода според Вашите вкусови предпочитания. Оцветете не само Вашето ежедневие, но и съдържанието на ароматизатора! За цедката можете да използвате плодове, свежи подправки или кубчета лед.

Благодарение на добре проектираната капачка може да носите бутилката навсякъде, за да имате свежа трапезна вода за семейство и приятелите или за освежаване на клиентите. Бутилката е и истински хит на излети и рождени дни!

Използвайте бутилката за вода с ароматизатор като рекламен артикул и поръчайте рекламен слоган или лого за нея. Независимо дали рекламирате Вашето спортно студио, вода или търгувате с плодове или пък фокусът Ви е върху здравословното хранене - тази бутилка ще напомня на Вашите клиенти за Вас!

Вариации

Вариации Цвят Номер на продукта Артикулен номер Цена
син син 40.1234.1 25,85 лв* Виж продукта »
оранжев оранжев 40.1234.2 25,85 лв* Виж продукта »
зелен зелен 40.1234.3 25,85 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре