Жетони за събития „Organic”

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • екологични жетони за събития
  • изработени от картофено нишесте
  • биоразградими
  • идеални за еднократна употреба
  • икономични
  • вкл. едноцветен печат
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Жетоните „Organic” са екологична алтернатива на традиционните жетони, които могат да се използват като платежно средство. Изработен от картофено нишесте, жетонът е биоразградим и се разгражда в рамките на една година. С размер 24 x 24 мм био жетоните са идеален заместител на стандартните пластмасови токени и се доставят с едноцветен печат.

Жетоните са идеални за фестивали и събития, при които не се използват пари в брой. Те са идеални за еднократна употреба. Чиповете се доставят на редове от по 4 или 5 върху подложки и се отчупват.

Минималното количество за покупка е 5000 броя. В зависимост от стойността на жетона можете да изберете броя на чиповете в един ред. При стойност на чипа от 2 евро или по-малко препоръчваме ред от 5. За стойност на чипа между 2,20 и 2,50 евро, ред от 4 е по-добрият избор.

Чипът за събития „Organic” е не само екологичен, но и изключително практичен и лесен за употреба. Той е най-доброто решение за организаторите на събития, които ценят устойчивостта и опазването на околната среда.

Вариации

Вариации Модел Номер на продукта Артикулен номер Цена
по 4 на ред по 4 на ред 40.2490.1 96,70 лв* Виж продукта »
по 5 на ред по 5 на ред 40.2490.2 91,20 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре