Лична консултация: +359 2 903 75 41; /- 42; /- 43;

 Поръчка без регистрация

 Информационен бюлетин

   

  

  

  

  

  

Live Chat
Die VKF Renzel GmbH steht für Internationalität.

Обекти

На върха на всички предприятия, влизащи в състава на концерна ВКФ Ренцел, стои холдингът с обектите за производство, дъщерните дружества и партньорите в процеса на сътрудничество, които се простират от САЩ до Китай.

 

За повече информация »

Компетентност чрез  добиване на опит в насърчаване на продажбите

Фирмата ВКФ Ренцел  има повече от 30 год. опит и компетентност в целия спектър от сферата на насърчаване на продажбите. Главната цел на фирмата, въплъщаваща нейната мисия, заедно с надеждността и приемствеността включва иновацията, креативността и гъвкавостта, за да бъдат те компетентният фактор за разрешаване проблемите на всички клиенти от промишлеността  и търговията.

 

Днес  работната площ  на концерна обхваща повече от 100.000 кв.м. Групата предприятия ВКФ Ренцел  с екипа си от  870 работници и служители реализира годишен оборот от около 100 млн. евро в световен мащаб.

 

Присъствие и компетентност в каталожен формат на изложения и  в интернет пространството.

Каталогът "Вашият активен консултант по продажбите" излиза всяка година в 17 държави; освен това излизат и извънредни каталози; годишно биват посещавани около 50 панаири; в мрежата се поддържат над 30 различни уеб сайтове. По телефона или също на място, с над 100 консултанти по продажбите в офисите ни в страната и чужбина, за индивидуална, лична консултация и за разработване на продукт - винаги с радост предлагаме услугите си на нашите клиенти.