Фирмена табела с алуминиева стойка "Straight-Line Entrance"

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • за брандиране на входната зона
  • части от полирана неръждаема стомана
  • крака, подходящи за бетониране
  • панел от алуминиев композит за печат
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

С висококачествената фирмена табела "Straight-Line-Entrance" ще подобрите и отличите Вашата входна зона. Стойката от неръждаема стомана е подходяща за външна употреба и може да се използва като фирмена табела. С нашата печатна техника можем да персонализираме панела от алуминиев композит според Вашите желания.

Атрактивният и висококачествен вид на знака го прави годен за различни цели и бизнеси. Поставен до входа или на паркинга, той служи едновременно за ориентация на новите клиенти и за привличане на вниманието на посетителите към Вашия бизнес. Печатът с Вашето лого, дизайн или име допринася за професионалния и синхронизиран облик на компанията.

Белият панел е прикрепен към тръбите на стойката с пластинни съединители. Полираните тръби от неръждаема стомана могат да се бетонират за стабилност. Табелата се доставя в комплект за самостоятелно сглобяване и може да бъде отпечатана според Вашите спецификации. Изберете този висококачествен фирмен знак с печат изцяло според Вашите желания.

Вариации

Вариации Печат/Мотив Номер на продукта Артикулен номер Цена
според изискванията на клиента, двустранен според изискванията на клиента, двустранен 51.0139.34 720,00 лв* Виж продукта »
по поръчка на клиента, едностранен по поръчка на клиента, едностранен 51.0139.62 670,00 лв* Виж продукта »
без печат без печат 51.0139.63 620,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре