Фундамент за пълнене с пясък/вода "Vento"

без панел

Номер на продукта: 50.0205.5
  • идеален за използване на закрито и на открито
  • може да се пълни с вода или пясък
  • за панели от алуминиев композит или PVC пяна
  • за панели с ширина до 480 мм
  • вместимост: 14.8 литра
  • общо напълнено тегло: прибл. 17 кг
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Материал пластмаса
Цвят черен
Вместимост 14.8 л
Изпълнение без панел
Ширина 640 мм
Височина 105 мм
Дълбочина 365 мм

Описание

Нашата основа за пълнене "Vento" е идеална за закрепяне на рекламни панели на закрито и на открито.

В комбинация с отпечатан панел от PVC пяна или алуминиев композит, стойката "Vento" може да се използва като атрактивен рекламен дисплей както на закрито, така и на открито. Докато стойката осигурява висока стабилност, отпечатаният панел привлича потенциални клиенти с Вашия индивидуален печат и лого. За още по-голям ефект, поставеният панел може да бъде адаптиран към Вашите желания с контурен изрез. Също така е възможно да използвате черна дъска вместо панел с печат. Това е особено полезно, когато трябва да актуализирате и адаптирате бързо променящи се оферти или ежедневни промоции - с тебешир това става за нула време (дъската не е включена).

Стойката е подходяща за задържане на материали с ширина 480 мм. За повишена стабилност дори при бурно време основата може да се напълни с вода или пясък (капацитет на пълнене: 14.8 литра). Когато се напълни с вода, основата има общо тегло прибл. 17 кг, което гарантира възможно най-висока степен на стабилност.

За дългосрочна употреба препоръчваме използването на алуминиев композитен панел с макс. дебелина на материала 3 мм. За краткосрочна употреба, панелите от PVC пяна също са подходящи. За тях препоръчваме дебелина на материала от 5 мм поради по-ниската стабилност (панелът не е включен в доставката).
Затвори менюто

Към продуктите

Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре