Ъглов елемент за подове на палатки „Terraguide©“

Номер на продукта: 82.0105.5

Характеристики на продукта

Материал Рециклиран PE материал, 100% рециклируем
Цвят черен
Ширина 250 мм
Височина 20 мм
Дълбочина 95 мм
Категория пожарна безопасност DIN EN 13501-1 клас E

Описание

Контурният праг TERRAGUIDE® е разработен за да осигури плавен и, следователно, безпрепятствен достъп до пода на вашата палатка или на други повдигнати нива (идеално решение за инвалидни и всякакви други /детски/ колички. Клиновидната част на този праг може лесно и стабилно свързана към подовите плочи във всяка желана точка чрез самата форма на продукта. Уникалното е в това, че този праг може пта един и същи начин да бъде свързан към която и да било точка от подовата настилка, а това означава че отпада нуждата от трудоемкото търсене на подходящо място и усилия в неговото свързване.
Ръбовете на продукта осигуряват реална добавена стойност, когато става въпрос за привличане на внимание, защото конструкцията им позволява поставянето на рекламно изображение, привличащо вниманието на влизащите. Тази възможност се предоставя от съответно оразмерената вдлъбнатина на видимата повърхност на прага.

Независимо дали става дума за лого, рекламно послание или предупредителни ивици - вашето съобщение ще се вижда постоянно и ще привлича вниманието, тъй като изображението дълбоко инкрустирано в повърхността на продукта.

Аксесоари

Повече...

Продуктът е допълнителен аксесоар към

Повече...
Затвори менюто

Към продуктите

Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре