Хигиенен пункт „Budget II“ A3

Номер на продукта: 50.0348.1
нов

Характеристика на продукта

Материал на рамката Алуминий
Ширина на профила 25 мм
Тип на ъглите със сиви пластмасови ъгли на върховете
Формат Формат A3 (297 x 420 мм)
ориентация портрет
Цвят на рамката сребристо анодирано
Вид на защитното фолио антирефлексен, UV стабилизиран
Материал на рамката Алуминий
Размери на стойката Овален профил 51 х 25 мм
Цвят на рамката сребрист
Материал на основата стомана
Цвят на основата сребрист
Размер на основата 350 х 350 мм
Обща височина 1.550 мм
80.0126.63 с дезинфектант 1л (не е включен)
{{ v.title }} {{ v.value }}

Описание

Нашата хигиенна стойка "Budget II" е идеална за използване във входната зона на вашия магазин или в която и да било офис сграда.
Този дезинфекционен дозатор е с обща височина около 1550 мм и е изработен главно от алуминий и пластмаса. Благодарение на безконтактното подаване на дезинфектанти за ръце, той е идеален за ежедневна употреба в борбата с корона вируса.
С него се работи с лакът, така че като самостоятелен дозатор той се ползва без батерии и каквито и да било захранващи връзки. Освен това, той може да бъде монтиран навсякъде , където стенния монтаж е или невъзможен или нежелателен.
Нашата станция за дезинфекция разполага с вграден, но подвижен резервоар с вместимост 1000 мл. Така, дозаторът не зависи от конкретния размер или форма на бутилките, продавани на пазара. Резервоарът може лесно да се извади и да се напълни от който и да било озточник. Станцията за дезинфекция гарантира постоянна професионална и хигиенна употреба във вашето работно пространство.
Благодарение на алуминиевата снап рамка в портретен формат A3, поставена над дозатора, вие ще можете също да информирате клиентите си за други важни предпазни мерки, като спазване на безопасно разстояние, да привлечете вниманието към фирмата си или да поставите друга рекламна вложка.
Подходящи дезинфектанти можете да намерите в нашия онлайн магазин, раздел „аксесоари”.

Най-често се купува в пакет с

{{ product.tabs.bundle.article_bundle_quantity }}x
{{ bundleItem.BASKET_QUANTITY }}x
Обща сума

аксесоари

Повече...
Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре