Двустранна стойка "Multi" със сензорен дозатор за дезинфектант Steripower

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • може да се използва от двете страни
  • вграденият панел служи и като преграда
  • безконтактна употреба
  • за резервоари с течен дезинфектант (без гел) до 1000 мл
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Тази висококачествена стойка с дозатор за дезинфектант впечатлява със своята двустранна използваемост. Пластмасовият панел в сребърно анодизираната алуминиева рамка осигурява преграда и може да бъде отпечатана с Вашето рекламно послание при поискване. С него ще привлечете вниманието на посетителите, а дисплеят може да Ви служи и като система за насочване. Стоманената конструкция на основата предлага необходимата стабилност.

Двете висококачествени устройства за дезинфекция на ръце - Steripower “White Edition” - се завинтват върху двете страни на панела. Диспенсърът работи чрез сензор, който впръсква спрей върху ръцете безконтактно. По този начин се избягва контактът с повърхности, към които могат да се прилепят патогени и бактерии. Интензивността на пръскането може да се регулира на 10 нива – от 0,5 мл до 5 мл. Дозаторът съдържа течен дезинфектант (без гел) в контейнер с вместимост до 1000 мл, който не е включен в обхвата на доставката. Можете да намерите подходящия дезинфектант в раздел „Аксесоари” на нашия магазин.

Дозаторът за дезинфекция има и вградена тава за събиране на излишната течност. Практичният и голям отвор предлага достатъчно място за покриване на двете ръце едновременно с дезинфектант.
Устройството Steripower е снабдено с предварително заредена батерия. Съответното зарядно устройство за нея се предлага заедно с комплекта Steripower (59.2495.12) в нашата гама от аксесоари. То не е включено в обхвата на доставката, но е необходимо за непрекъснатото използване на дезинфекционното устройство.

Аксесоари

Повече...

Клиентите, които са закупили този продукт, са купили също

Повече...

Вариации

Вариации Печат/Мотив Номер на продукта Артикулен номер Цена
без печат без печат 51.0322.3 2.855,00 лв* Виж продукта »
по желание на клиента по желание на клиента 51.0322.4 2.950,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре