Хладилна раница AWARE RPET, подсилена

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • за охлаждане на напитки и храна в движение
  • направена от рециклирани материали
  • водосъхраняващо производство
  • с всяка покупка подкрепяте организацията Water.org
  • в тъмносиньо, сиво или черно
  • реклама по заявка
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Хладилната раница AWARE™ RPET е идеалният спътник за Вашия еднодневен излет през пролетта и лятото! Основното отделение предлага достатъчно място за Вашата храна или напитки. До 6 бутилки или 24 кенчета могат да се съхраняват удобно на хладно. Освен това раницата е снабдена с практичен преден джоб. Той се затваря с цип и осигурява място за всички важни неща, които трябва да вземете със себе си.

Специалното при охлаждащата раница Impact Aware RPET е екологичното производство! Вътрешността на раницата е направена изцяло без PVC от 100% PEVA - екологично съвместима, рециклируема, топлоустойчива пластмаса, която не съдържа опасни пластификатори.

Външният материал на чантата е изработен от полиестер AWARE™, който е направен от 100% рециклирани PET-бутилки. За направата на една Impact Aware RPET хладилна чанта се рециклират 20 PET- бутилки.
AWARE ™ гарантира използването на истински, рециклирани материи. Чрез използването на тези рециклирани материали се спестяват около 20 литра вода в сравнение с конвенционалното производство, което допринася за опазване на околната среда.
Освен това организацията за подпомагане на развитието с нестопанска цел Water.org се подпомага с 2% от приходите на всяка покупка на Impact-Produkt.

Подкрепете каузата като изберете хладилната раница Impact Aware RPET! При поискване можем да изработим индивидуални рекламни надписи за Вас.

Вариации

Вариации Цвят Номер на продукта Артикулен номер Цена
тъмносин тъмносин 40.1974.1 79,60 лв* Виж продукта »
антрацит антрацит 40.1974.2 79,60 лв* Виж продукта »
черен черен 40.1974.3 79,60 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре