Колело на късмета „Suerto”

Версия

Характеристики на продукта

Материал на рамката стоманена тръба
Диаметър на игралния диск 800 мм
Височина 1700 - 1900 мм

Описание

Поканете вашите клиенти за игра и превърнете вашето търговско помещение или мол във ваше лично студио за колело на късмета! С колелето на късмета „suerto“ ще ви доставим съответните помощни средства. Така вашето шоу ще стане самостоятелно.
Разполагайте солидната черна основна рама от стомана навсякъде, където искате да стартирате вашата продажбена акция. Поради малкото тегло на въртящия се диск от твърда пяна и на рамата колелето на късмета „suerto“ е лесно за транспортиране на мястото му на използване. Опората му се разтваря като на статив. Височината може да се регулира гъвкаво между 1,70 м и 1,90 м с помощта на винт. С помощта на триножник колелото на късмета и особено устойчиво и не се клати. Така вашите клиенти ще бъдат въодушевени.
Дискът на колелето на късмета е закрепен чрез държач към задната страна в стоманената рама. Така можете да използвате цялата фронтална повърхност за Вашата реклама. За целта вземете решение като опция за каширан дигитален печат – с Вашите данни за печат.
Подразделете отделните полета сами. 8 щифта с облицовка от мека пластика ги разграничават едно от друго и осигуряват добро въртене на диска.
Стартирайте следващия кръг на играта!

Аксесоари

Повече...

Модели

Модели Версия Номер на продукта Артикулен номер Цена      
неутрално бяло, без печат неутрално бяло, без печат 55.0011.6 825,00 лв* Виж продукта »
вкл. ламиниран дигитален печат върху фолио вкл. ламиниран дигитален печат върху фолио 55.0011.7 990,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре