Сгъваем промо щанд - куфар "Expo Case"

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • промо щанд с удароустойчив корпус
  • с ключалки и колела
  • модерна овална форма
  • сгъваем плот с панти
  • 4 рафта
  • лесно и бързо сглобяване
  • място за съхранение на др. рекламни материали, попъп дисплеи и ролбанери
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

От обикновен куфар до просторен промо щанд само с няколко движения! Широкият транспортен куфар се разгъва за минути и се превръща в модерен и стабилен рекламен или информационен щанд, а овалната му форма привлича погледите на всички посетители!

Възползвайте се от този мултифункционален продукт и поставете цялото си рекламно пространство в един единствен куфар! В него има достатъчно място за попъп дисплеи, ролбанери и други презентационни и рекламни материали. Куфарът е изключително издръжлив и устойчив на удари, което гарантира дългогодишната му употреба. Висококачествените ключалки служат за защита от кражба, а черният работен плот се разпъва със специални панти и улеснява размяната на информация с клиентите. Четирите черни дървени рафта предлагат достатъчно място за рекламни материали. За транспортирането на плота и рафтовете е предвидено по едно отделение.

Допълнете Вашия промоционален щанд с индивидуален, цифрово отпечатан панел и привлечете вниманието на посетителите. За транспортирането на рекламния панел е предвидена защитна цилиндрична опаковка, а окачването му става с четири велкро ленти.

Напълно сглобен щандът е с размери 1245 х 965 х 600 мм (Ш х В х Д), а затворен куфарът е голям 640 х 955 х 400 мм (Ш х В х Д). Благодарение на малкото тегло (само 21,7 кг) и на монтираните колела транспортирането му става лесно.

Вариации

Вариации Метод на печат Номер на продукта Артикулен номер Цена
без печат без печат 80.0063.12 1.610,00 лв* Виж продукта »
вкл. панел с цифров печат вкл. панел с цифров печат 80.0063.26 1.825,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре