Макетен нож SECUNORM 185

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • много здрав макетен нож, изработен от неръждаем метал
  • автоматично прибиране на острието за висока безопасност на работа
  • ергономична дръжка
  • голям плъзгач от двете страни за десничари и левичари
  • лесна и сигурна смяна на острието (благодарение на магнита)
  • 4-кратно използваемо качествено острие
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

КОМПАКТЕН, НО ЕФЕКТИВЕН
При отварянето на кашони и палети най-важна е ефективността. Точно за това е предназначен пъргавият и здрав SECUNORM 185. Малкият макетен нож изненадва с функции като дръжка от неръждаема стомана, голям плъзгач и удобна смяна на остриетата. Предимствата му са също автоматичното прибиране на острието и възможността за избор между стоманени и керамични остриета.

ЗДРАВ И УДОБЕН
Дръжката на SECUNORM 185 е изработена от неръждаема стомана, създадена за често рязане и дълъг експлоатационен живот. По отношение на ергономичността удобният формат и лекото тегло Ви помагат в работата.

ОПТИМАЛЕН ПЛЪЗГАЧ
Двустранният бутон е подходящ както за десничари, така и за левичари. Благодарение на голямата контактна повърхност можете да работите перфектно с него дори когато носите ръкавици. Грапавата повърхност на плъзгача увеличава устойчивостта на хлъзгане.

БЕЗОПАСНА СМЯНА НА ОСТРИЕТО
Просто задръжте бутона за смяна и издърпайте плъзгача отпред - и острието, фиксирано с магнит, е готово. Пластмасовата вложка и дръжката винаги остават заедно, така че нищо не се губи.

ПРАКТИЧЕН ОТВОР
SECUNORM 185 е оборудван с отвор, който позволява да го закачите на връзка. Така макетният нож ще Ви бъде винаги под ръка, когато трябва да отворите следващия пакет.

4-ПОСОЧНО ИЗПОЛЗВАЕМО ОСТРИЕ
Острието Ви има два режещи ръба с общо четири остри ръба, които можете да използвате един след друг. Това е икономически изгодно и по-екологично. Освен това при завъртане на ръба острието ще реже като ново.

Вариации

Вариации Изпълнение Номер на продукта Артикулен номер Цена
със стоманено острие със стоманено острие 12.0187.86 14,30 лв* Виж продукта »
с керамично острие с керамично острие 12.0187.87 23,65 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре