Торби за плодове и зеленчуци "Mumbai “. 100% памук

Номер на продукта: 46.0538.1
  • модерна чанта за многократна употреба
  • едностранна прозрачна свежа мрежа
  • изработен от найлон и не замърсяващ памук OEKO-TEX
  • затворена с шнур
  • миеща се
  • едностранен печат при запитване

Характеристика на продукта

Материал 100% Око-tex памук / плетен найлон
Грамаж (гр./кв.м) 140 g/m²
{{ v.title }} {{ v.value }}

Описание

Тази устойчива торба за плодове и зеленчуци е много модерна и е екологично чиста алтернатива на добре познатата поли-опаковка.
Чантата за многократна употреба "Мумбай" е едностранно прозрачна поради вграждане на найлонова мрежа. Така показвате покупките си на касата, без да се налага да изпразвате торбата напълно.
Другата страна е изработена от 100% памук OEKO-TEX и по този начин без никакво ГМО. Комбинацията от тези дишащи материали, в допълнение към мисълта за околната среда и свежо съхранение на храна, се взема предвид.
Затворете чантата с шнур. Така ябълките и чушките остават безопасно на мястото си. Дълготрайната торба за многократна употреба може лесно да се измие при нужда и отново да е със старата свежест!
При запитване ние предоставяме трайната чанта "Мумбай" с едностранно отпечатване на логото. Моля, питайте и разпространете съвременните опаковки за плодове и зеленчуци на вашия пазар.
Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре