Поставки за брошури и флаери са перфектно допълнение към Вашето рекламно оборудване. Здравата изработка гарантира качество и потенциал за дългогодишна служба.

 

А къде може да ви послужат тези държачи? Почти навсякъде: в офиса, търговското изложение, на входа на магазина и във всяка точка на продажба (POS) като цяло.

 

Повече информация »

 

Приложение на поставките за брошури и флаери

 

Нашите настолни държачи на проспекти и поставки за брошури се използват във всички области: търговски изложения, изложбени зали, поликлиники, държавни агенции и много други. С атрактивния си дизайн, те създават провокират интереса на минувачите към вашето рекламно послание.

Тези поставки за боршури за маса са изработени от пластмаси като акрилно стъкло, полистирол или твърдо PVC. Акрилното стъкло осигурява стабилност на поставките за маса и благодарение на прозрачността на  акрилното стъкло те дават ясен поглед върху брошури, флаери или листовки. За разлика от тях, поставките от твърдо PVC са по-нискобюджетна алтернатива. Стоманените опции предоставят висока стабилност и ненадминато усещане за дизайн.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре