Постерен дисплей „TOMA”

Характеристика на продукта

х-страни двустранно
Материал стомана
Формат Фирмат A1 (594 x 841 мм)
Вид на защитното фолио UV-устойчив с магнитна лента по краищата
Размер 624 x 1.800 x 490 mm (Ш x В x Д)
Спецификации с отвори за закрепване на аксесоари
{{ v.title }} {{ v.value }}

Описание

Поставката за плакати, разработена за вътрешни пространства "TOMA" със своята височина от 1.800mm и обща визия Ви гарантира максимално внимание към Вашите изложени плакати и информации.Тази шина за плакати се предлага в двустранно изпълнение. Бързата и лесна смяна на плакатите става чрез отваряне на покритието, което е антирефлексно и UV-стабилизирано. Посредством покритието с магнитната лента, разположена по цялата обиколка смяната на плакатите се превръща в детска игра: свалете покритието, извадете стария плакат, поставете покритието заедно с новия плакат - готово!Стабилната стойка на поставката, изработена изцяло от стомана е гарантирана от нейното собствено тегло от 40kg. Освен това, тази шина за плакати въздейства със своята висококачествена и стилна обработка и със своята обща височина от 1.800 mm, която не може да не се забележи и превръща тази поставка за Вашето мероприятие като магнит за погледа и носител на информация, без който не може.Чрез опционално предлаганите акрилни поставки (50.0093.12 или 50.0093.11) поставката може лесна да се превърне в стойка за проспекти или поставка за стоки и така изпълнява всички рекламни желания при приложение във Вашите търговски и изложбени помещения.

Вариации

Вариации Цвят Номер на продукта  
сребърно подобно на RAL 9006, прахово боядисан сребърно подобно на RAL 9006, прахово боядисан 50.0228.1 Вижте продукта »
прахово боядисано в черно-сиво,RAL 7021 прахово боядисано в черно-сиво,RAL 7021 50.0228.11 Вижте продукта »
Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре