Бариерно колче „Stopper-Point“

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • надежден и стабилен
  • елегантен дизайн
  • дължина на лентата 2,5 метра
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Бариерното колче „Stopper-point“ е идеално за разделяне и ограничаване на помещения, определяне на дадени разстояния или маркиране на опашки. Със своята стабилност и опростен дизайн, преградата е идеална за вътрешна употреба. Използва се на търговски панаири, в болници или на летища.

Артикулът, показан по-горе, се предлага в различни варианти и има разнообразни приложения. Гъвкавото бариерно колче е лесно за поставяне и може бързо да се премести. По този начин определена зона може да бъде ограничена за кратко в зависимост от появилите се ситуации.

С възможност за поставяне на лента от четирите страни системата е гъвкава и позволява различни формации. Лентата може да бъде удължавана до 2,5 метра. Поради тъмния цвят, тя контрастира с всеки фон и е лесно забележима, а и начинът на закачване я прави стабилна по време на експлоатация.

След употреба мобилната бариерна система може да бъде прибрана, за да спести място благодарение на разглобяемите преградни колчета, а самото прибиране е лесно и бързо. Развивайки двата винта отдолу, колчето се отделя от основата, а самата лента се прибира в него.

Високата подвижност на бариерните колчета е възможна благодарение на ползвания материал. Цялата система е изработена от сребърно анодизиран алуминий, благодарение на което тя тежи само 7,4 кг без да я прави нестабилна: диаметърът на основата е цели 33 см.

Аксесоари

Повече...

Вариации

Вариации Цвят на пилона Цвят на лентата Номер на продукта Артикулен номер Цена
сребрист черен сребрист
черен
80.0423.17 237,60 лв* Виж продукта »
сребрист червен сребрист
червен
80.0423.27 237,60 лв* Виж продукта »
черен червен черен
червен
80.0423.28 237,60 лв* Виж продукта »
черен черен черен
черен
80.0423.31 237,60 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре