banken-en-Retusche

Обзавеждане и оборудване за банки и финансови институции

Насърчаването на продажбите на продукти и услуги спада към ежедневните дейности в банките и финансовите институции, за които е задължително условие за привличане на вниманието на клиентите. Структурираната и нагледно представената информация се асоциира със сериозност и компетентност от клиента. Нашето оборудване и обзавеждане ще Ви подпомогне при комуникацията с клиентите и ще насърчи непосредствената продажба на продукти и услуги.

Най-продаваните за банки и застрахователни компании.

Изработваме индивидуални рекламни дисплеи за банки и финансови институции Спомагателно рекламно оборудване. Станете лидер в продажбите с VKF Renzel Bulgaria

Индивидуални дисплеи за банки и застрахователни дружества

Като производители на много продукти за насърчаване на продажбите произвеждаме Вашия индивидуален дисплей в точката на продажба с незаменим ефект на разпознаване.

Качество, произведено в Германия

По-голямата част от нашите продукти са произведени в Германия

Висококачествени материали

Прилагаме строг качествен контрол

Ползваме иновационни технологии

Използваме най-новите машини и доказани техники

Нашите успехи

В продължение на повече от 30 години ние сме вашият надежден партньор за популяризиране на продажбите в търговските обекти: по целия свят и специално за вас.

30 Години

26 Страни

870 Служители

> 15.000 Промоционални продукти

Необходима ли Ви е лична консултация?

Задаване на въпрос »
Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре