Сгъваема снап рамка от алуминий

Номер на продукта: 50.0326.1
  • оптимална за мобилна употреба, напр. изложения
  • доставя се разглобена
  • бърз, опростен монтаж
  • гъвкаво приложение
  • с дупки в задния профил за монтаж на стена
  • възможно поставяне в портретен и пейзажен формат
  • антирефлексно, UV-стабилизирано покритие и гръб от полипропилен
  • опакована в стабилна картонена кутия

Характеристики на продукта

Материал на рамката aлуминий
Цвят на горен профил сребристо анодирано
Ширина на профила 32 мм
Тип на ъглите прави
Формат A0 (841 x 1189 мм)
Oриентация портрет / пейзаж
Страни едностранен
Вид на защитното фолио антирефлексно, UV стабилизирано
Материал на гърба полипропилен с магнитна лента
Водоустойчив не
{{ v.title }} {{ v.value }}

Описание

Благодарение на своята гъвкава и лесна употреба, тази сгъваема снап рамка е идеален инструмент за презентация на мобилни събития като търговски панаири и изложби. Има широко приложение и следователно висока гъвкавост. Рамката може да се разглоби - така се пренася лесно и не заема много място за съхранение.

Сглабянето на снап рамката не е трудно дори за необучен персонал. Четирите профила се завинтват с помощта на ъгловите съединения. След това задната стена, снабдена с магнитна лента, се поставя в монтираната рамка. Накрая се поставя защитното фолио и снап рамката е готова за употреба!

Здравият 32 мм профил, изработен от сребърно анодизиран алуминий, придава на снап рамката необходимата стабилност да устои на честа употреба дълго време. Благодарение на дупките в двата надлъжни задни профила, снап рамката може да бъде закачена на стената или окачена от тавана с помощта на комплект за окачване в портретен или в пейзажен формат. Съответстващият комплект за окачване (50.0041.1) се предлага отделно.

За да защити Вашите плакати, тази снап рамка е снабдена и с изключително здраво антирефлексно покритие от UV-стабилизиран материал. Антирефлексното покритие подобрява четливостта на плакатите без да отразява светлината, а UV стабилизацията предотвратява избледняването. Задната стена е направена от устойчив на атмосферни влияния полипропилен с магнитна лента. За постоянен, оптимален ефект на затягане се използват стоманени пружини.

Тази висококачествена снап рамка може да се използва за различни цели. Можете гъвкаво да презентирате своите специални оферти или събития без допълнителни помощни средства.
Затвори менюто

Към продуктите

Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре