Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Закон за личните данни
ok

 Лична консултация: +359 2 903 75 41

 Поръчка без регистрация

 Информационен бюлетин

   

  

  

  

  

  

Live Chat

Стелажи и поставки за брошури

 

Чрез нашите стелажи и поставки за брошури, дипслеи за продукти и стойки за флаери и проспкети ще позиционирате своите продукти и материали там, където вашите клиенти имат най-голяма видимост към тях.

Дори и най-малките елементи от Вашето търговско оборудване имат значение за успеха в продажбите!

Повече информация »

 

Стелажи и поставки за Брошури от VKF Renzel


Поставките за брошури са основни елементи от насърчаване на продажбите в POS (точката на продажба). Стойките за брошури и поставките за брошури и проспекти са налични в множество вариации:

 Тези поставки и дисплеи са ефективни и могат да бъдат използвани почти навсякъде. Всички те служат, за да промотират  вашите каталози, брошури, листовки и флаери и биват поставяни там, където носят оптимални ползи: Непосредствено до продукта в магазина, на информационен щанд на панаира, на търговското изложение, в аптеките или в офис сградите. Поставките за брошури обикновено се предлагат в стандартни А3, А4, А5 и други формати.


Производител на стойки и поставки за проспекти


При нас можете да поръчате всички изложени артикули, които произвеждаме рутинно, както и да заявите поръчка с желаните от вас размери. Също така на разположение са водоустойчиви дисплнсери с капак, както и влагоустойчиви за влажен климат. Нещо специално е нашата стенна поставка за брошури от цветен акрил, която веднага привлича вниманието към себе си.

Ние ще Ви помогнем да изберете най-добрия продукт от нашите предложения!


Дисплеи и поставки за продукти

Целта на продуктовите дисплеи е да покажат артикула по възможно най-атрактивния и стимулиращ покупателния импулс начин в точката на продажба (POS). Повечето поставки за продукти са изработени от висок клас акрилно стъкло. Те са прозрачни, така че клиентът може да види продуктите, преди покупката. В категорията на продуктовите дисплеи, вижте следните предложения:

 

Не виждате решение, което е подходящо за вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .