Стенен инфолайн "Multi TO"

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • пет подвижни алуминиеви рамки за вложки
  • за плакати и пана с дебелина до 4,5 мм
  • лесна смяна на вложките
  • собствено производство с възможност за индивидуални размери
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Стенният инфолайн „Multi TO“ със своите пет подвижни алуминиеви рамки за вложки предлага много възможности за презентация. На класьора могат да се изложат няколко плаката или пана за двустранно показване на рекламно послание. Това благоприятства униформения и професионален изглед. В същото време можете да се възползвате от възможността за бърза смяна на рекламните материали, за да участвате адекватно в нови кампании и програми и да представите Вашите оферти в най-кратки срокове. Подмяната на материалите се извършва чрез вмъкване на вложките от дългата страна на рамката.

Петте рамки се монтират на стената с помощта на основата. Рамките са оборудвани с плъзгащи се бутони, които предотвратяват сблъскването между отделните рамки и възможните произтичащите от това повреди. Антирефлексно покриващо фолио може да намерите допълнително в раздел „Аксесоари”.

Открийте качествата на този стенен класьор, за да представите по подходящ начин рекламното си съдържание. Въпреки че се нуждаете само от малко пространство за монтажа, можете да рекламирате и излагате голямо разнообразие от материали. Вложки с дебелина до 4,5 мм могат да бъдат поставени в рамката “Multi”. Със стенния инфолайн „Multi TO“ Вашите клиенти ще могат удобно да прелистят Вашия каталог и рекламни материали и да направят своя избор.
Възможност за избор на начина на поставяне на вложката и чрез задния панел на рамката!

Вариации

Вариации Размер Номер на продукта Артикулен номер Цена
DIN A3 DIN A3 51.0147.1 408,00 лв* Виж продукта »
297 x 841 мм 297 x 841 мм 51.0147.2 530,00 лв* Виж продукта »
DIN A1 DIN A1 51.0147.4 540,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре