Стойка за плакати "Madera" със скоби

Номер на продукта: 50.0209.13
НОВ
  • дървена стойка
  • вид на тъмно дърво
  • със скоби от двете страни за по 3 плаката А4 всеки
  • възможно брандиране от 20 броя
  • специални размери и цветове от 20 броя
Допълнителна информация за продукта »

Описание

Стойката за плакати “Madera”, предвидена за употреба на закрито, е идеалният начин да представите Вашите рекламни плакати стилно, ясно и информативно по всяко време.

Когато представяте Вашите плакати, трябва да обърнете внимание не само за функционалността на стойката, но и на дизайна. Дисплеят трябва да предизвиква интерес у посетителите, а не да събира прах. Следователно, важни са не само функционалният дизайн, но и изработката от висококачествени материали. Съвременният дизайн и индивидуалните, устойчиви материали са най-добрият начин да печелите точки с клиентите, затова “Madera” е до голяма степен изработена от естествени, възобновяеми суровини.

Този двустранен рекламен дисплей е предназначен за постоянна употреба на закрито, например в ресторанти, на търговски панаири, във фоайета на фирми, в чакални или в търговски помещения. Шестте двустранни скоби задържат по един плакат в портретен формат А4 всяка. Бързата и лесна смяна на плакатите се извършва чрез отваряне на скобите. Стабилната стойка на дървения дисплей е гарантирана от основната плоча с размери 300 x 400 мм. Красивото тъмно дърво и висококачествените скоби придават на дисплея модерен и в същото време елегантен дизайн. Изработката от издръжливи и здрави материали е предимството на тази свободностояща стойка. Този дисплей за плакати и брошури привлича вниманието на посетителите във всяка компания.

Най-често се купува в пакет с

{{ product.tabs.bundle.article_bundle_quantity }}x
{{ bundleItem.BASKET_QUANTITY }}x
Обща сума
(274.03 лв* вкл. ДДС)

Аксесоари

Повече...

Клиенти, закупили този продукт, са купили и

Повече...
Затвори менюто

Към продуктите

Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре