Стойка с дозатор за дезинфектант "Step"

  • работа с крачен педал
  • 2 различни размера на резервоара (1 или 5 литра)
  • за течни дезинфектанти
  • с възможност за персонализиране
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Oбслужване ръчно с крачен педал
Приложение за течни дезинфектанти (без гел)
Обща височина 1126 мм
Материал на рамката стомана
Цвят на рамката сив подобен на RAL 7016, матово прахово боядисване
Материал на основата стомана
Цвят на основата сив подобен на RAL 7016, матово прахово боядисване
Спецификации без контейнер

Описание

Нашата стойка с дозатор за дезинфектант “Step” е проектирана по такъв начин, че да можете да дезинфекцирате ръцете си без контакт с ръка, а чрез натискането на педал. Напълно безконтактната функционалност чрез задействане с педал увеличава антивирусната защита още по време на употреба и прави дезинфекцията на ръцете особено ефективна.

Хигиенната стойка е с височина около 1126 мм и е изцяло изработена от висококачествени материали. Тя бива често използвана на места, където стенния монтаж е невъзможен или нежелателен.

Нашата дезинфекционна стойка се предлага с два различни обема на резервоара (1 или 5 литра). Резервоарът може да се напълни с течен дезинфектант от друг контейнер, което прави стойката независима от конкретен размер или форма на бутилката.

За разлика от хигиенните дозатори със сензори, тази хигиенна стойка функционира без електричество, т.е.изцяло механично. Това спестява разходи и време, тъй като освен всичко друго, досадната смяна на батериите вече не е необходима. Работата с дозатора е бърза и лесна. С леко натискане на педала се освобождава правилното количество дезинфектант, който може да се вземе безконтактно с ръка. Благодарение на своята ефективност и необходимата хигиена чрез работа с педал, тази стойка за дезинфекция е популярна в различни сектори и институции.

Дори за поръчка от 1 брой е възможно визуално да се адаптира стойката към интериора във Вашата компания чрез прахово боядисване в стандартни цветове по RAL. Възможно е също да персонализирате хигиенната стойка чрез добавяне на фирмено лого или рекламно послание. Свържете се с нас за повече информация.

Модели

Модели Капацитет Номер на продукта Цена    
1 литър 1 литър 50.0360.2 725.00 лв* Виж продукта »
5 лтр. 5 лтр. 50.0360.3 945.00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто

Към продуктите

Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре