Свободно стояща стойка за табели "Inox crossed 42", изработена от неръждаема стомана, квадратна версия

Номер на продукта: 50.0038.1

Характеристики на продукта

Материал на рамката aлуминий
Цвят на рамката сребристо анодирано
Ширина на профила 10 мм
Цвят на ъглите черен
Формат на щипката A1 (594 x 841 мм)
Външен размер на рамката 694 x 941 mm
Oриентация портрет / пейзаж
Страни двустранен
Монтаж 2 плъзгащи се уши за окачване

Описание

Тази сгъваема рамка е изработена от сребърно анодизирани алуминиеви профили, вграждащи се черни пластмасови ъгли и се характеризира с особено лека конструкция. Поради ниското си тегло рамката е идеална за бърз и лесен монтаж: например във витрини или - благодарение на предлаганите допълнителни крачета - и за монтаж във вашите търговски зали.

Благодарение на използваната технология за свързване, монтирането на тази рамка се извършва бързо. Особено бързата смяна на изображението става чрез поставяне на вложката в пластмасовите пружинни щипки, като с помощта именно на пружините, рекламният материал се опъва без набръчкване. Нашите рамки за стени се доставят с 2 прозрачни пластмасови уши за окачване на таван или на който и да било прозорец. Предлагат се и опционални крачета от акрил, с които продуктът може да се превърне в обикновенна рекламна стойка. Друг алтернативен вариант за монтиране са опционално предлаганите вендузи, с които сглобяемата, опъваща рамка може да бъде лесно поставена върху гладки повърхности - например прозорци.

За да следваме екологичните изисквания, ние доставяме рамката разглобена, за да се пести място в транспортното средство. Така се пести и опаковъчен материал, а от там и излишно тегло при транспортирането на този уникален продукт.

По желание, рамката може да бъде произведена и в други формати (възможните формати са: A1, A2, A3, A4, 500 x 700 mm и 700 x 1.000 mm), а ние ще се радваме дави предложим и една напълно индивидуална оферта за вашите конкретни нужди.

Аксесоари

Повече...
Затвори менюто

Към продуктите

Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре