Свободно стояща стойка за табели "Inox crossed 42", изработена от неръждаема стомана, квадратна версия

Номер на продукта: 50.0038.1

Характеристика на продукта

Материал на рамката aлуминий
Цвят на рамката сребристо анодирано
Ширина на профила 10 мм
Цвят на ъглите черен
Формат на щипката Фирмат A1 (594 x 841 мм)
външен размер на рамката 694 x 941 mm
Oриентация портрет-/пейзаж
х-страни двустранно
Крепежен елемент 2 плъзгащи се уши за окачване
{{ v.title }} {{ v.value }}

Описание

Тази сгъваема рамка е изработена от сребърно анодизирани алуминиеви профили, вграждащи се черни пластмасови ъгли и се характеризира с особено лека конструкция. Поради ниското си тегло рамката е идеална за бърз и лесен монтаж: например във витрини или - благодарение на предлаганите допълнителни крачета - и за монтаж във вашите търговски зали.

Благодарение на използваната технология за свързване, монтирането на тази рамка се извършва бързо. Особено бързата смяна на изображението става чрез поставяне на вложката в пластмасовите пружинни щипки, като с помощта именно на пружините, рекламният материал се опъва без набръчкване. Нашите рамки за стени се доставят с 2 прозрачни пластмасови уши за окачване на таван или на който и да било прозорец. Предлагат се и опционални крачета от акрил, с които продуктът може да се превърне в обикновенна рекламна стойка. Друг алтернативен вариант за монтиране са опционално предлаганите вендузи, с които сглобяемата, опъваща рамка може да бъде лесно поставена върху гладки повърхности - например прозорци.

За да следваме екологичните изисквания, ние доставяме рамката разглобена, за да се пести място в транспортното средство. Така се пести и опаковъчен материал, а от там и излишно тегло при транспортирането на този уникален продукт.

По желание, рамката може да бъде произведена и в други формати (възможните формати са: A1, A2, A3, A4, 500 x 700 mm и 700 x 1.000 mm), а ние ще се радваме дави предложим и една напълно индивидуална оферта за вашите конкретни нужди.

аксесоари

Повече...
Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре