Тротоарна рекламна табела „Fillable“

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • формат DIN A1
  • двустранна
  • с антирефлексни, UV стабилизирани покривни фолиа
  • пластмасовата основа може да се напълни с вода или пясък
  • с пружинна технология за стабилност при вятър и лоши атмосферни условия
  • подвижна благодарение на колелцата в основата
  • монтаж чрез завинтване на рамката към пластмасовата основа
  • доставя се опакована в 2 кашона
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Внесете глътка свеж въздух във Вашата реклама с тротоарната табела „Fillable“. Тя се предлага във формат DIN A1 и се отличава с лесния начин на смяна на рекламните постери и стабилността на основата, която се пълни с вода.
Табелата „Fillable“ е идеално решение за реклама пред магазини, застрахователни офиси, банки, ресторанти и др. Наличното рекламно пространство може да се използва и от двете страни, а постерът се сменя бързо и лесно благодарение на лесно отварящото се покривно фолио. За да го смените е достатъчно просто да отворите фолиото от горната му страна, след което плакатът може да бъде поставен/изваден без проблеми.
Антирефлексното покривно фолио от UV стабилизиран материал предпазва плакатите от избледняване. Освен това, антирефлексното покритие върху фолиото прави отпечатаните материали/текстове много по-видими, по-лесни за четене дори и на слънчева светлина. Подвижният, черен фундамент се пълни с вода или пясък (вместимост: 23 литра) и може да се премества чрез накланяне.
Благодарение на пружинната система и съответната основа за пълнене, тази тротоарна рекламна табела гарантира висока стабилност дори при силен вятър. Движенията, предизвикани от вятъра, предизвикват допълнителен интерес сред клиентите. Табелата може се използва по най-различни начини, както за рекламни цели, така и като информационно табло. Продукт, който предлага истинска функционална гъвкавост.

Вариации

Вариации Цвят Номер на продукта Артикулен номер Цена
сив / черен сив / черен 50.0336.1 300,00 лв* Виж продукта »
черен черен 50.0336.2 300,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре