Водоустойчива снап рамка “Broker”, 35 мм профил

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • с паспарту за обособяване на 4 или 6 вложки във формат A4
  • водоустойчива с уплътнителна гума на задната стена и специална технология на профила
  • скосени ъгли, сребърно анодизирани
  • с дупки в задния профил за скрит монтаж
  • устойчив на атмосферни влияния заден панел от полистирол и антирефлексно, UV-стабилизирано покривно фолио
  • всяка рамка е индивидуално опакована в здрава картонена кутия
  • специални размери и цветове по RAL от 1 брой при заявка
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Перфектната снап рамка за всяка банка, спестовна каса или агенция за недвижими имоти. С нашата водоустойчива снап рамка "Broker", Вашите реклами и оферти за недвижими имоти, са отлично презентирани.

Сребърно анодираните профили и скосените ъгли придават елегантен, висококачествен външен вид на снап рамката, която идеално се вписва в луксозния интериор на банки, спестовни каси и офиси за недвижими имоти. За ефективна защита на поставената вложка от дъждовна вода, по периферията на задните стени, изработени от устойчив на атмосферни влияния полистирол, има уплътняваща гума. Специалната технология на профила, използвана за направата на тази рамка, също осигурява защита. Антирефлексното покритие е направено от UV-стабилизиран материал, за да предпази плакатите от избледняване и да гарантира, че вложките са лесни за четене дори на слънчева светлина.

Рекламните вложки могат да се сменят по всяко време благодарение на U-джобовете, които служат като допълнителна фиксация и които се поставят в отворите на паспартуто. Снап рамките се поставят обикновено чрез заковаване или окачване на стена. В зависимост от размера, всяка снап рамка има една или две дупки в двата надлъжни задни профила.

Тази рамка може да се адаптира според Вашите желания в различен размер или цвят на профила. Можем да произведем рамката с минимален размер А4 и максимален размер 1000 х 1900 мм. Възможна е поръчка на различен цвят на профила чрез прахово боядисване в стандартни цветове по RAL от 1 брой - с удоволствие ще Ви направим индивидуална оферта.

Аксесоари

Повече...

Вариации

Вариации Формат на вложката Номер на продукта Артикулен номер Цена
6 x A4 (210 x 297 мм) портрет 6 x A4 (210 x 297 мм) портрет 50.0151.26 118,30 лв* Виж продукта »
4 x A4 (210 X 297 мм), портрет 4 x A4 (210 X 297 мм), портрет 50.0151.27 88,80 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре