С нашите предложения за търговско оборудване вие не само се отиличавате от конкуренцията, но и достигате перфектна организирания на рафта, увеличавайки значително продажбите на продуктите си в магазина. Организацията на рафта и естетичния изглед към продуктите вдъхват добро настроение в пазаруващите. Клиентът ще намери цялата необходима информация като марка, цена, оферти и свързаните с тях стоки.

 

Повече информация »

 

Пълна гама за оптимизиране на рафта

 

Оптимизирането на рафтовете е процес с много аспекти. Независимите ценови шини, индивидуално проектираните рекламни панели и рафтови разделители формират рамката на успешен дизайн на рафта.

Регал стоперите, воблерите и другите носители на информация, като поставките за брошури и държачи за единични листове, осигуряват атмосфера и анимираност. В крайна сметка оптимизирането на рафта е съчетание на всички елементи за проектиране на изчистена, функционална и привлекателна презентация на продукта.

 

Оптимизиране на рафта директно от производителя

 

Ние сме производители на много от тези елементи (ценови шини, уоблери, разделителни, стокови избутвачи и т.н.) и можем да ви посъветваме! Дали желаете стандартен продукт или специален дизайн според вашите предложения и идеи, ние имаме дългогодишен опит в областта на оптимизирането на рафтовете. Като производител гарантираме качеството на нашите продукти!

 

 

Не виждате решение, което е подходящо за вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре