С нашите предложения за търговско оборудване вие не само се отиличавате от конкуренцията, но и достигате перфектна организирания на рафта, увеличавайки значително продажбите на продуктите си в магазина. Организацията на рафта и естетичния изглед към продуктите вдъхват добро настроение в пазаруващите. Клиентът ще намери цялата необходима информация като марка, цена, оферти и свързаните с тях стоки.
Затвори
Прилагане на филтър

 

Пълна гама за оптимизиране на рафта

 

Оптимизирането на рафтовете е процес с много аспекти. Независимите ценови шини, индивидуално проектираните рекламни панели и рафтови разделители формират рамката на успешен дизайн на рафта.

Регал стоперите, воблерите и другите носители на информация, като поставките за брошури и държачи за единични листове, осигуряват атмосфера и анимираност. В крайна сметка оптимизирането на рафта е съчетание на всички елементи за проектиране на изчистена, функционална и привлекателна презентация на продукта.

 

Оптимизиране на рафта директно от производителя

 

Ние сме производители на много от тези елементи (ценови шини, уоблери, разделителни, стокови избутвачи и т.н.) и можем да ви посъветваме! Дали желаете стандартен продукт или специален дизайн според вашите предложения и идеи, ние имаме дългогодишен опит в областта на оптимизирането на рафтовете. Като производител гарантираме качеството на нашите продукти!

 

 

Не виждате решение, което е подходящо за вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Затвори менюто
Нагоре