Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Закон за личните данни
ok
Live Chat

Подредба и етикиране на рафта

 

С нашите предложения за търговско оборудване вие не само се отиличавате от конкуренцията, но и достигате перфектна организирания на рафта, увеличавайки значително продажбите на продуктите си в PОS. Организацията на рафта и естетичния изглед към продуктите вдъхват добро настроение в пазаруващите. Клиентът ще намери цялата необходима информация като марка, цена, оферти и свързаните с нея стоки.

 

Повече информация »

Пълна гама за оптимизиране на рафта

 

Оптимизирането на рафтовете е процес с много аспекти. Независимите ценови шини, индивидуално проектираните рекламни панели и рафтови разделители формират рамката на успешен дизайн на рафта.

Регал стоперите, воблерите и другите носители на информация, като държачи за брошури и държачи за единични листове, осигуряват атмосфера и анимираност. В крайна сметка оптимизирането на рафта е съчетание на всички елементи за проектиране на изчистена, функционална и привлекателна презентация на продукта.