Gruppenfoto der Belegschaft

 Компетентност чрез  добиване на опит в насърчаване на продажбите


Фирмата ВКФ Ренцел  има повече от 30 год. опит и компетентност в целия спектър от сферата на насърчаване на продажбите. Главната цел на фирмата, въплъщаваща нейната мисия, заедно с надеждността и приемствеността включва иновацията, креативността и гъвкавостта, за да бъдат те компетентният фактор за разрешаване проблемите на всички клиенти от промишлеността  и търговията.

Днес  работната площ  на концерна обхваща повече от 100.000 кв.м. Групата предприятия ВКФ Ренцел  с екипа си от  870 работници и служители реализира годишен оборот от около 100 млн. евро в световен мащаб.
 

Присъствие и компетентност в каталожен формат на изложения и  в интернет пространството.

Каталогът "Вашият активен консултант по продажбите" излиза всяка година в 17 държави; освен това излизат и извънредни каталози; годишно биват посещавани около 50 панаири; в мрежата се поддържат над 30 различни уеб сайтове. По телефона или също на място, с над 100 консултанти по продажбите в офисите ни в страната и чужбина, за индивидуална, лична консултация и за разработване на продукт - винаги с радост предлагаме услугите си на нашите клиенти. 

ВКФ Ренцел търси да назначи на работа

Ние предлагаме нови предизвикателства и перспективи.

 

Затвори менюто

Към продуктите

Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре