Gruppenfoto der Belegschaft

 Компетентност чрез  добиване на опит в насърчаване на продажбите


Фирмата ВКФ Ренцел  има повече от 30 год. опит и компетентност в целия спектър от сферата на насърчаване на продажбите. Главната цел на фирмата, въплъщаваща нейната мисия, заедно с надеждността и приемствеността включва иновацията, креативността и гъвкавостта, за да бъдат те компетентният фактор за разрешаване проблемите на всички клиенти от промишлеността  и търговията.

Днес  работната площ  на концерна обхваща повече от 100.000 кв.м. Групата предприятия ВКФ Ренцел  с екипа си от  870 работници и служители реализира годишен оборот от около 100 млн. евро в световен мащаб.
 

Присъствие и компетентност в каталожен формат на изложения и  в интернет пространството.

Каталогът "Вашият активен консултант по продажбите" излиза всяка година в 17 държави; освен това излизат и извънредни каталози; годишно биват посещавани около 50 панаири; в мрежата се поддържат над 30 различни уеб сайтове. По телефона или също на място, с над 100 консултанти по продажбите в офисите ни в страната и чужбина, за индивидуална, лична консултация и за разработване на продукт - винаги с радост предлагаме услугите си на нашите клиенти. 

ВКФ Ренцел търси да назначи на работа

Ние предлагаме нови предизвикателства и перспективи.

Разгледайте обявените места. »

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре