Система за етикетиране на палети „Construct”

Номер на продукта: 51.0169.1
  • за етикетиране на цените в близост до стоката
  • регулиране на височината на основната рамка на стъпки
  • предлага място за 2 европалета надлъжно или три европалета откъм късата страна
  • с перфорираната лента за окачване на рамки и джобове за плакати
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Ширина на релсата 2500 мм
Материал на основата стомана
Цвят на основата сребрист подобен на RAL 9006
Обща височина 1800-3000 мм

Описание

Системата за етикетиране на палети Construct е идеална за показване на цените на стоките в близост до продуктите. Всички видове палетни стоки могат да бъдат рекламирани или описани по-подробно със специалната стойка.

При излагане на стоки на пале обикновено е трудно да се посочат цените в непосредствена близост до продукта. Със специалния дисплей могат да бъдат етикетирани две до три европалета, пълни със стоки. Между тръбите на стойката има място за две европалета откъм широката страна или три палета откъм тясната страна. Височината на палетния дисплей може да се регулира индивидуално според височината на стоките на стъпки от 200 мм. Това поставя цените в непосредствена близост до Вашите продукти.

Четирите стоманени крачета гарантират стабилна стойка. Тези крачета се завинтват към сребърно анодираните тръби на стойката. Към всяка от двете тръби на стойката е прикрепена минирешетка, с която можете да регулирате височината на системата на стъпки от 200 мм. За тази цел сребърно анодираната плакатна релса е оборудвана с устройство за закрепване в краищата, което се скрива в тръбите на стойката.

Общата височина може да се регулира в диапазона 1300 - 1800 мм на стъпки от по 200 мм. В горната част на дисплея има перфорирана лента, която се вкарва в плакатната релса. С широчина от 2500 мм тя предлага достатъчно място за етикетиране на Вашите продукти. По цялата ширина на перфорираната релса могат да се поставят рамки за плакати или джобове. Вашите вложки и цени в различни формати DIN могат да бъдат поставени в съответните рамки и джобове за нула време. Снабдени с подходящи кукички, те лесно се закачат за перфорираната лента. Благодарение на фиксираното регулиране на височината тази система осигурява равномерно разпределение на височината, когато няколко елемента са поставени един до друг.
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре