Банер дисплей „Y-Outdoor”

Размер на банера
  • подходящ за използване на открито
  • лесно опъване на банера благодарение на фиксиращия винт от задната страна
  • лесно транспортиране
  • може да бъде поръчан със или без банер с дигитален печат
  • висока стабилност благодарение на запълващата се основа
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Материал неръждаема стомана

Описание

Стабилният Y дисплей за устойчиви на атмосферни влияния външни банери е надежден и удобен партньор за реклама на открито.

Можете да разпънете рекламния банер практично и удобно с помощта на заключващия винт на гърба. В зависимост от избора на продукт в обхвата на доставката е включен подходящ банер с цифров печат. В нашия магазин можете да намерите и подходящ банер като аксесоар. Ще се радваме да го изработим изцяло според Вашите идеи.

Напълнете сивата пластмасова основа с вода или пясък. Капацитетът от 12 литра спомага за надеждното и безопасно задържане на банера.
Независимо дали пред магазина или на фестивал - дисплеят „Y-Outdoor” ще Ви помогне да достигнете ефективно до клиентите си при всякакви метеорологични условия.

Когато не е запълнена основата, банерният дисплей "Y-Outdoor" е доста лек - 2,2 кг. Използвайте здравия дисплей на места като спортни събития, рекламни кампании, улични фестивали или други събития на открито. Основата може да запълните на място и да изложите рекламното си послание. С дисплея "Y-Outdoor" можете да разпънете банера си на височина до 2100 мм.

Модели

Модели Размер на банера Номер на продукта Артикулен номер Цена      
без банер без банер 80.0136.1 173,80 лв* Виж продукта »
800 x 1800 мм (Ш x В) 800 x 1800 мм (Ш x В) 80.0136.3 282,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре