В тази категория може да видите нашите предложения за рекламно оборудване, състоящо се от свободностоящи промоционални, и информационни дисплеи, които ще Ви помогнат с насърчаването на продажбите. Дали за търговско изложение, магазина или тротоара пред вашия рестоарант, хотел или кафе, ние имаме правилното предложение за Вас.
Затвори
Филтриране и сортиране

Поставки за брошури и плакати в магазина

 

Тези свободностоящи дисплеи могат да се използват по чудесен начин за показване на информация като цени и продуктови спецификации в точката на продажба в магазина. Чрез тях вие същото може да излагате своите рекламни материали, с които да промотирате продуктите си, подсилвайки продажбите.

 

Палетните дисплеи могат чудесно да бъдат прикачени към палета със стоки в междурафтовото или отвореното пространство в магазина, решавайки проблема с временното разположение на стоките в търговското пространство

 

Принт услуги

 

Ние също така предоставяме висококачествени усулги за рекламен печат, като може да реализираме Вашия проект за банер, плакат, постер и много други. Може да научите повече за тази възможност тук. Или директно да се свържете с член на екипа ни тук.

 

Най-популярни в тази категория са:

 

 

 

 

Затвори менюто
Нагоре