В тази категория може да видите нашите предложения за рекламно оборудване, състоящо се от свободностоящи промоционални, и информационни дисплеи, които ще Ви помогнат с насърчаването на продажбите. Дали за търговско изложение, магазина или тротоара пред вашия рестоарант, хотел или кафе, ние имаме правилното предложение за Вас.

Повече информация »

Поставки за брошури и плакати в магазина

 

Тези свободностоящи дисплеи могат да се използват по чудесен начин за показване на информация като цени и продуктови спецификации в точката на продажба в магазина. Чрез тях вие същото може да излагате своите рекламни материали, с които да промотирате продуктите си, подсилвайки продажбите.

 

Палетните дисплеи могат чудесно да бъдат прикачени към палета със стоки в междурафтовото или отвореното пространство в магазина, решавайки проблема с временното разположение на стоките в търговското пространство

 

Принт услуги

 

Ние също така предоставяме висококачествени усулги за рекламен печат, като може да реализираме Вашия проект за банер, плакат, постер и много други. Може да научите повече за тази възможност тук. Или директно да се свържете с член на екипа ни тук.

 

Най-популярни в тази категория са:

 

 

 

 

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре