21-16-01_de_1740x600-2

Открийте нашите дисплеи от дърво


За естествено изглеждаща реклама!

Настолните и свободностоящи поставки от дърво впечатляват със своята устойчивост и естествен вид. Дървените дисплеи могат да се използват за представяне на плакати или продукти като част от устойчивото обзавеждане на Вашия бизнес. Сега може да ги поръчате и персонализирани с щампа или фрезовка.

Дървена поставка за листовки "Nerine"

 • красиво оформен дисплей за брошури от дърво
 • за презентиране на флаери и брошури в различни формати
 • оптимизирана доставка с лесно сглобяване тип "плъгин"
 • настолна поставка с едно отделение за маси и плотове

Виж повече »

Рафтов дисплей & дисплей за продукти "Nerine"

 • представяне на стоки в естествен дизайн
 • дисплеи на няколко нива
 • спестяваща място доставка на отделни части
 • бързо сглобяване чрез съединяване на частите
 • атрактивни дървени дисплеи за маси и плотове

Виж повече »

Дървена скоба за постери "Madeira"

 • идеална за плакати
 • състояща се от 4 дървени летви (2 отгоре, 2 отдолу за тежест)
 • благороден, устойчив външен вид
 • предлага се в цвят естествено дърво, тъмно дърво, бяло, черно
 • ширина на профила: 21 мм

Виж повече »

Настолна поставка за плакати "Kavero"

 • здрава настолна поставка, изработена от борова дървесина
 • формат за вложка A4
 • може да се използва с черна дъска или джоб за плакати
 • двустранно показване на информация или реклама

Виж повече »

Дървена табелка за име "Nerine"

 • с индивидуален дизайн чрез лазерна обработка
 • изработена от висококачествена брезова дървесина
 • възможни са лога, индивидуални имена или специални форми
 • значка с дълготраен и естествен вид

Виж повече »

Екологични: устойчиви дисплеи от дърво

Устойчивостта на продуктите и екологичната осведоменост на компаниите все повече се превръщат в решаващ критерий за закупуване. Поради това големите брандове вече обръщат внимание на естественото представяне на своите продукти. Те разчитат на рециклиране, намаляване на отпадъците от опаковки и пестене на невъзобновяеми суровини.

Следователно устойчивите суровини не само играят решаваща роля в производството и опаковането. Устойчивостта на обзавеждането и представянето на стоките също е част от корпоративния имидж. Това оказва влияние върху външния имидж на компанията, затова природните ресурси се използват все по-често и за насърчаване на продажбите.

Популярен природен ресурс е дървото. Тази естествена, възобновяема суровина успешно замества използването на крайни суровини на много места. Материалът може да се използва за различни дисплеи. За по-добра ориентация устойчивите продукти от нашата гама са маркирани със съответния знак.

 

Преглед на нашите етикети за устойчиви продукти:

RENA (Renzel Nature) етикет
Етикет на дисплеи, изработени от естествени суровини
Означаване на рециклирани продукти
Означаване на рециклирани продукти
Избягване на външна опаковка
Етикетиране на продукти в естествени опаковки

Дървени дисплеи за брошури, плакати или флаери

Настолните и свободностоящи дисплеи от нашата гама умело представят Вашите плакати, листовки или флаери. Дисплеите се предлагат не само в различни дизайни, но и в различни формати. Свободностоящите дисплеи се предлагат в размери А1, А2, А3 или А4.

За настолни дисплеи размерите варират от A4, A5 до A6 или A7. Но специални формати като 1/3 A4 и други също се предлагат като стандартни модели в уеб магазина. Ние предлагаме правилната рамка или стойка за Вашето рекламно съдържание.

Едностранните настолни поставки представят съдържанието Ви под оптимален ъгъл на четене на съответното място на употреба. Те могат да се поставят както на стената, така и на масата или плота. Двустранните дисплеи се използват за привличане на вниманието на клиентите, идващи от различни посоки. Този аспект е от решаващо значение при външната реклама, когато трябва да се привлече вниманието на колкото се може повече минувачи.

Искате ли да представите своята информация, плакати или брошури по устойчив начин? Нашите дървени стойки и дисплеи поставят именно тях във фокуса на вниманието. Те могат да имат както стационарно, така и мобилно приложение. Открийте нашите дървени настолни дисплеи и свободностоящи стойки за търговски панаири, изложби или презентации още сега.

Устойчиво представяне на стоки с дървени витрини

Специалният и естествен външен вид на дървените дисплеи може да се използва не само за представяне на печатни медии. Дисплеите се използват в много индустрии и като устойчив начин за презентация на стоки. Те могат да придадат специален чар на продуктите и да насочат интереса на клиентите към определени стоки. Това ги прави все по-популярни като устойчив и привличащ вниманието актив в магазина.

Дървените дисплеи са много подходящи за презентиране на натурални и регионални стоки. Дисплеят служи като продължение на представянето на продукта и оптимално олицетворява характеристиките му. В допълнение, дървените дисплеи за стоки допринасят за естествения декор на магазина.

Екологични продукти се представят най-добре с устойчиви дисплеи от дърво, хартия или картон. Дървото като материал впечатлява със своята здравина, външен вид и усещане. Това позволява използването му не само за дребни стоки, но и за тежки и по-големи стоки. Открийте естествения вид на дисплеите за насърчаване на продажбите и презентация на Вашите продукти и услуги.

Специални настолни дисплеи от дърво в точката на продажба (PoS)

Чрез различни възможности в производството, ние предлагаме и персонализирани PoS дисплеи. С дисплей, съобразен с Вашия продукт или марка, можете да рекламирате по индивидуален и запомнящ се начин. Естествените дървени дисплеи привличат вниманието на Вашите клиенти в точката на продажба, а екологичният материал впечатлява с качество и стойност.

Изберете дървото за Вашия дисплей или стойка. Изчистеният дизайн ще направи характеристиките на Вашите продукти да изпъкнат. Дисплеят може да бъде адаптиран точно към Вашите продукти, Вашата марка или компания. С формоване или печат дървеният дисплей се превръща в истински привличащ вниманието актив.

Настолни поставки от дърво

С настолен дисплей от дърво можете ефективно да се обръщате към клиенти, гости и посетители. По време на напускане, обслужване или изчакване, погледът автоматично се привлича от дисплея. Поставяйки го на масата или плота, дървеният дисплей е на удобна височина в центъра на вниманието.

Подобен дървен дисплей може да привлече вниманието към определени оферти, промоции или информация при оптимален ъгъл на четене. Черните дъски са подходящи за бързо променящи се оферти, защото могат да се надписват и изтриват многократно. Със стойки или рамки за брошури съдържанието може да бъде заменено също толкова бързо.

Настолните дисплеи могат да се използват в различни области - като табло за меню в кетъринга, като дисплей на стоки в местната пекарна или за показване на плакати. Използвайте естествения вид на дървените дисплеи за Вашата презентация и обзавеждане.

Като цяло дисплеите са идеални за краткосрочна и ефективна реклама или често променяща се информация. Дървените дисплеи могат да се използват по много начини и в дългосрочен план за насърчаване на продажбите. Показвайки стоки или информация с тях ще спечелите симпатиите на различни целеви групи. Открийте потенциала на настолните стойки за насърчаване на Вашите продажби още сега.

Свободностоящи дървени стойки

Свободностоящите дисплеи и стойки перфектно представят Вашата реклама или информация. Дисплеите представят продукти или съдържание на различни височини в зависимост от стойката. Те могат да се използват за вътрешна реклама, а някои и за външна. Увеличете видимостта на Вашите оферти към потенциалните клиенти.

Популярен дървен дисплей е черната дъска. Тя обикновено има пишеща част, затворена в дървена рамка. Като A-борд, дъските са идеални за външна реклама и могат лесно да бъдат преобразени. Гъвкаво и дългосрочно използваемо допълнение към Вашето оборудване.

В допълнение към този тип подов дисплей, можете да избирате от различни други модели за презентация на брошури, стоки или информация по устойчив начин. Дървените дисплеи могат да се използват свободно в магазина, на входа или на събития. Изберете между дървени дисплеи, които могат да се използват от едната или от двете страни.

Естественият вид на дисплеите подхожда на всеки интериор. Индивидуалната шарка на дървото прави всеки дисплей уникален. Устойчивият дисплей може да се използва и за подчертаване на естествения вид на стоките или ценностите на Вашия бранд. Открийте правилния дисплей за мястото на продажба (PoS) още сега.

Изберете екологична презентация

Дървесината като суровина е все по-популярен материал не само в строителството. Тенденцията да се използва дърво може да се види и в производството на стоки и насърчаване на продажбите. Свойствата от начин на обработка до здравина и външен вид могат да се използват за различни цели.

Изберете сега устойчивите дисплеи, за да презентирате естествено и ефективно Вашите стоки, реклама или важна информация. Открийте различните продукти от нашата гама за Вашия бранд, съоръжение или компания. Използвайте обширните възможности на нашето производство, за да персонализирате своя дървен дисплей.

Изберете настолен дървен дисплей или елегантен свободностоящ дисплей. Дори и печатните Ви материали да са в различни формати, ние имаме правилното решение за Вас!
Затвори менюто
Нагоре