Gruppenfoto der Belegschaft

Компетентност чрез  добиване на опит в насърчаване на продажбите


Фирмата ВКФ Ренцел има повече от 35 години опит и компетентност в целия спектър от сферата на насърчаване на продажбите. Главната цел на фирмата, въплъщаваща нейната мисия, заедно с надеждността и приемствеността включва иновация, креативност и гъвкавост, за да бъдат те компетентният фактор за разрешаване проблемите на всички клиенти от промишлеността и търговията.

Днес работната площ на концерна обхваща повече от 100 000 кв.м. През 2022 г. предприятията от групата ВКФ Ренцел генерират продажби в световен мащаб за над 120 милиона евро със своя екип от около 885 служители.


Присъствие и компетентност в каталожен формат на изложения и в интернет пространството


Каталогът "Вашият активен консултант по продажбите" излиза всяка година в 17 държави; освен това излизат и специални каталози. ВКФ Ренцел е представен на най-важните търговски панаири в бранша, както на национално, така и на международно ниво.

Повече от 30 онлайн магазина на 18 езика и други информационни платформи осигуряват оптимална възможност за поръчки и информация за клиенти от цял свят. За индивидуални, лични съвети и разработване на продукти, ние винаги сме на разположение на нашите клиенти по телефона или на място с над 100 продавач-консултанти в офиса и на терен у нас и в чужбина.

ВКФ Ренцел търси да назначи на работа

Ние предлагаме нови предизвикателства и перспективи.

 

Затвори менюто
Нагоре