Инфо дисплей „Curved Outdoor”

Формат на вложката
  • оптимален ъгъл на четене
  • водоустойчива снап рамка
  • може да се използва в портретен и пейзажен формат
  • вкл. отвори за завинтване към пода
  • в чисто черно, подобно на RAL 9005 (матово)
  • специални размери и цветове по RAL, налични от 1 брой по заявка
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Цвят черно, подобно на RAL 9005 (мат)
Страни едностранен
Непромокаем да
Ширина на профила 25 мм
Тип на ъглите скосени
Oриентация портрет / пейзаж
Вид на защитното фолио антирефлексно, UV стабилизирано
Размер на основата ø 350 мм
Обща височина прибл. 1200 мм
Спецификации вкл. 2 отвора в основата ø 8,5 мм

Описание

Без значение с каква цел търсите инфо дисплей, с нашия "Curved Outdoor" сте перфектно оборудвани. Тази информационна стойка е оптималното решение за представяне на Вашата реклама и информация на открито.

С този инфо дисплей можете да представите посланието си елегантно и стилно, без да се натрапвате. По този начин информацията и рекламните материали се представят ефективно на по-широка аудитория. Можете да използвате стойката и за указател, информационно табло или ценоразпис - с дисплея клиентите Ви винаги ще бъдат информирани по разбираем начин.

Нашият черен информационен дисплей "Curved Outdoor" е идеален за използване в откритите площи на автосалони например или като указателна табела в зоологически градини или увеселителни паркове. Този дисплей се използва редовно и на големи търговски панаири на открито.

Черната снап рамка се характеризира със специална технология за уплътняване и профилиране, която осигурява на поставените плакати възможно най-добрата защита срещу дъждовна вода. Гуменото уплътнение на задната стена на тази рамка осигурява допълнителна защита. Задните панели също са изработени от устойчив на атмосферни влияния полистирол. Използваните покриващи фолиа са изработени от антирефлексен, UV-стабилизиран материал, който предпазва плакатите от избледняване. Освен това антирефлексното покритие на фолиото - дори на слънчева светлина - гарантира, че вложките се четат лесно.

Рамката може да се използва както в портретен, така и в пейзажен формат благодарение на фабрично инсталирания въртящ се механизъм, за да се осигури възможно най-широк спектър от приложения. Дисплеят е стабилен благодарение на стоманената стойка с черно прахово покритие. Тя може да се завинти към пода през двата отвора (винтовете не са включени в комплекта) и по този начин е защитена от кражба.

Възможно е производството на информационния дисплей в други размери или цветове от 1 брой. Моля, направете запитване!

Модели

Модели Формат на вложката Номер на продукта Артикулен номер Цена      
A3 (297 x 420 мм) A3 (297 x 420 мм) 50.0256.18 205,70 лв* Виж продукта »
A4 (210 x 297 мм) A4 (210 x 297 мм) 50.0256.19 214,50 лв* Виж продукта »
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре