Инфрачервено отопление "Fraro" за монтаж на стена

Номер на продукта: 75.0008.2
Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • инфрачервен лъчист нагревател за приятна топлина
  • осигурява топлина с късовълнови инфрачервени лъчи
  • подходящ за употреба на закрито или на открито
  • включва крепежни елементи за стенен монтаж
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Инфрачервеният лъчист нагревател "Fraro" осигурява приятна топлина на закрито и на открито. Искате ли да създадете приятна атмосфера с уютна топлина? Нашият електрически лъчист нагревател захранва съответното място на употреба с мощност 2000 вата. Тъмночервената тръба не само произвежда приятна светлина, но и Ви позволява да осигурите топлина на мястото на употреба.

С помощта на лъчистия отоплителен уред може да се оборудват перфектно помещенията на открито и закрито. Увеличете продължителността на престоя на гостите и посетителите с топла и уютна атмосфера, особено през по-хладния сезон. Можете да монтирате нагревателя на стената или да използвате стабилната стойка-триножник, която също можете да поръчате от нас. По този начин ще настроите позиционирането точно според местоположението, терасата или откритата площ.

Нашият електрически нагревател за стена не изисква особена поддръжка. След като щепселът и кабелът са включени, късовълновите инфрачервени лъчи затоплят зоните или хората, които попадат върху тях. Благодарение на допълнителното дистанционно управление можете да включите или изключите инфрачервения лъчист нагревател от разстояние. Сигналната лампа на нагревателя показва видимо дали устройството е включено.

Електрическият лъчист нагревател се предлага с 1,8 м кабел и удароустойчив щепсел. Алуминиевият корпус с черно-сребрист дизайн се монтира лесно на стената. Необходимата скоба е включена в доставката. Захранващият кабел, който е прикрепен към задната част, може да се съхранява зад нагревателя, така че да не се вижда.

Открийте инфрачервения лъчист нагревател за класически монтаж на стена или в комбинация с подходящата стойка-триножник. Отоплявайте външната си зона, за да удължите времето за посещение и престой на гостите и клиентите. Това може да се случи в заведенията за хранене на открито, по време на събития или на опашките пред магазините.

Видео

75-0008-2 Infrarot Heizstrahler „Fraro“ EN
Затвори менюто
Нагоре