Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Закон за личните данни
ok

 Лична консултация: +359 2 903 75 41

 Поръчка без регистрация

 Информационен бюлетин

   

  

  

  

  

  

Live Chat

Оборудване за магазини

 

Ние предлагаме цялата гама оборудване за магазини. Имаме пълен набор оборудване за хранителни магазини, магазини за дрехи или индустриално пространство.

 

Вижте нашите Ламело стени, перфорирани стелажи, рафтови ситеми, слот конструкции, витрини, изложбени дисплеи и много други!

Цялото търговско оборудване, от което ще имате нужда за продажбите си , може да се намери тук, в тази категория.

Повече информация »

Печелете лоялност с идеалното оборудване на магазин

 

Първото впечатление се брои! Развитието на лоялността на клиентите изисква перфектно координирана комбинация от търговско оборудване, добър персонал и оптимален набор от стоки. За магазин, създаден по ваша концепция, предлагаме модулно, модерно и привлекателно оборудване, което да помага на клиентите ви да правят правилния избор! Възползвайте се от нашето внимателно обслужване и подкрепа, както и 30-годишен опит в сферата на търговско и магазинно оборудване, POS оборудване и реклама. С нашата подкрепа вие бързо ще създадете привлекателена обстановка за настоящи и бъдещи клиенти.

 

Решение за всеки тип магазин

Оборудване за хранителни магазини, магазини за дрехи и всяко търговско пространство

 

Независимо от вашия бранш или размер: хранителен магазин или магазин за дрехи, независимо дали имате нужда от оборудване за голяма верига магазини, или притежавате малък, специализиран магазин ние имаме решение за Вас! Освен асортимента от стоки, конфигурацията на магазина също има решаващо значение за решенията на клиентите. В нашия онлайн магазин ще намерите Ламело стени, слот системи, рафтове, щандове, перфорирани стени, витрини и изложбени дисплеи, с които можете да представяте стоките си както сметнете за добре. Допълнена атрактивност може да добавите с опции за подова реклама, гофрирани кошници, промоционални кошове, дисплей за дрехи и огледала, решения за касата и много други артикули, чрез които ще създадете идеалната среда във Вашия магазин или търговско помещение.

 

Търговско оборудване със система, която работи

 

Нашите висококачествени ламело стени от собствената ни марка FlexiSlot® са силен интрумент в аресенала на много бизнеси в световен мащаб. С тази практична система Вашето магазинно и търговско оборудване не само може да бъде гъвкаво адаптирано към вашите нужди, но и лесно и без усилия. Удобните и достъпни в различни цветове ламело стени могат бързо да се монтират и отмонтират безпроблемно или да се използват като делител на помещения. Разбира се, ще намерите и подходящите аксесоари за зареждане на системата FlexiSlot® тук.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .