Ние предлагаме цялата гама оборудване за магазини. Имаме пълен набор оборудване за хранителни магазини, магазини за дрехи или индустриално пространство.

 

Вижте нашите адаптивни стелажи, перфорирани стелажи, рафтови ситеми, слот конструкции, витрини, изложбени дисплеи, кошници за пазаруване и много други!

Цялото търговско оборудване, от което ще имате нужда за продажбите си , може да се намери тук, в тази категория.

Повече информация »

Пъланата гама необходимо оборудване на магазини
 


Първото впечатление се брои, защото развитието на лоялността на клиентите изисква перфектно координирана комбинация от оборудване за магазини, добър персонал и оптимален набор от стоки. За магазин, създаден по ваша концепция, предлагаме модулно, модерно и привлекателно оборудване, което да помага на клиентите Ви да правят правилния избор! Възползвайте се от нашето внимателно обслужване и подкрепа, както и 30-годишен опит в сферата на производството на търговско оборудване, оборудване за магазин, POS, и реклама. С нашата подкрепа Вие бързо ще създадете привлекателена обстановка за настоящи и бъдещи клиенти.
 


Решение за всеки тип магазин
Оборудване за хранителен магазин, магазин за дрехи и всяко търговско пространство
 


Независимо от вашия бранш или размер: хранителен магазин или магазин за дрехи, независимо дали имате нужда от оборудване за голяма верига магазини, или притежавате малък, специализиран бизнес ние имаме решение за Вас! Освен асортимента от стоки, конфигурацията на магазина също има решаващо значение за решенията на клиентите. В нашия онлайн магазин ще намерите адаптивни стеклажи, слот системи, рафтове, щандове, перфорирани стени, витрини и изложбени дисплеи, с които можете да представяте стоките си както сметнете за добре. Допълнена атрактивност може да добавите с опции за подова реклама, кошници за пазаруване, метални кошове и кошници, дисплей за дрехи и огледала, решения за касата и много друго търговско оборудване, чрез което ще създадете идеалната среда във Вашия магазин или търговско помещение.

 

Система, която работи


 
Говори се, че тестът на времето е оптималният за един бизнес. Ако това е така, нашата история като производител на търговско оборудване, оборудване за магазини, POS-оптмизация и реклама трябва да говори сама за себе си! Ние издържахме теста на един от най-трудните парази на света - немския, и създадохме семейство, простиращо се на 3 контитента, което Ви предлага идеалният набор от търговско обзавеждане и рекламно оборудване.   

 

Адаптивни стелажи - FlexiSlot

 

Нашите висококачествени ламело стени от собствената ни марка FlexiSlot® са силен интрумент в аресенала на търговското оборудване на много бизнеси в световен мащаб. С тази практична система Вашето магазинно и търговско оборудване не само може да бъде гъвкаво адаптирано към вашите нужди, но и лесно и без усилия. Удобните и достъпни в различни цветове ламело стени могат бързо да се монтират и отмонтират безпроблемно или да се използват като делител на помещения. Разбира се, ще намерите и подходящите аксесоари за зареждане на системата FlexiSlot® тук.

 

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре