Ние предлагаме цялата гама оборудване за магазини. Имаме пълен набор оборудване за хранителни магазини, магазини за дрехи, спортни магазини, зоомагазини и много други. Вижте нашите канални пана, перфорирани стени, рафтови ситеми, витрини, изложбени дисплеи, кошници за пазаруване и много други! Цялото търговско оборудване, от което имате нужда за продажбите си, може да намерите тук, в тази категория.
Затвори
Филтриране и сортиране

Пълната гама необходимо оборудване на магазини

Първото впечатление е най-важно, защото лоялността на клиентите изисква перфектно координирана комбинация от оборудване за магазини, добър персонал и оптимален набор от стоки. За магазин, създаден по Ваша концепция, предлагаме модулно, модерно и привлекателно оборудване, което помага на клиентите Ви да правят правилния избор! Възползвайте се от нашето внимателно обслужване и подкрепа, както и 30-годишен опит в сферата на производството на търговско оборудване, оборудване за магазин, POS и реклама. С наша помощ бързо ще създадете привлекателна обстановка за настоящи и бъдещи клиенти.
 

Решение за всеки тип магазин
Оборудване за хранителен магазин, магазин за дрехи и всяко търговско пространство

Независимо от Вашия бранш или размер: хранителен магазин или магазин за дрехи, независимо дали имате нужда от оборудване за голяма верига магазини, или притежавате малък, специализиран бизнес, ние имаме решение за Вас! Освен асортимента от стоки, конфигурацията на магазина също има решаващо значение за клиентите. В нашия онлайн магазин ще намерите адаптивни стелажи, плъгин системи, рафтове, щандове, перфорирани стени, витрини и изложбени дисплеи, с които да представите стоките си в най-добрата светлина. С допълнителни елементи като подови стикери, кошници за пазаруване, метални кошове и кошници, закачалки и стойки за облекла, решения за касата и друго търговско оборудване ще създадете идеална среда във Вашия магазин или търговско помещение.

 

Система, която работи

Говори се, че тестът на времето е решаващ за един бизнес. Ако това е така, нашата история като производител на търговско оборудване, оборудване за магазини, POS-оптмизация и реклама трябва да говори сама за себе си! Ние издържахме теста на един от най-трудните пазари в света - немския, и създадохме семейство, простиращо се на 3 контитента, което Ви предлага идеалния набор от търговско обзавеждане и рекламно оборудване.   

 

Адаптивни стелажи FlexiSlot

Нашите висококачествени адаптивни стелажи с ламело стени от собствената ни марка FlexiSlot® са силен интрумент в аресенала на търговското оборудване на много бизнеси в световен мащаб. С тази практична модулна система Вашето магазинно и търговско оборудване се адаптира гъвкаво и без усилия към Вашите нужди. Удобните и достъпни в различни цветове ламело стени могат бързо да се монтират и демонтират или да се използват като разделител на помещения. Разбира се, ще намерите и подходящите аксесоари за оборудване на системата FlexiSlot® тук.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Затвори менюто
Нагоре