Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

Количка за отсервиране с поставка за чаши „Construct“

Номер на продукта: 51.0161.9
  • сервизна количка с 4 здрави въртящи се колелца
  • 10 отделения за тави в съответствие със стандарта
  • вкл. поставка за чаши с място за 13 чаши
  • печат върху повърхността на стените по заявка
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Вид на профила квадратна тръба, 30 x 30 x 1.5 мм
Материал на стените алуминиев композит
Цвят на стените бял
Височина на вложката 120 мм
Ширина 393 мм
Височина 1450 мм
Дълбочина 540 мм

Описание

Количката за отсервиране с поставка за чаши е популярен спътник на търговски панаири и събития, както и неразделна част от оборудването за столове и кафенета. Количката улеснява значително работата в сервизната зона. Четирите въртящи се колелца осигуряват висока степен на мобилност на сервизната количка, от една страна, а от друга - могат да бъдат фиксирани в стабилно положение. Вътре има място за десет цели тави, или поставени напречно, два пъти повече половинки. С количката за табли осигурявате ред и чистота в зоната за сервиране.

Количката се забелязва бързо на съответното място на употреба. Печатът отстрани може да подсили този ефект, като привлече вниманието на посетителите. Това гарантира чисти маси и по-малко работа за обслужващия персонал. Веднага щом количката се напълни, четирите въртящи се колелца позволяват лесно преместване на количката до желаното място.

Поставката за чаши осигурява плътно подреждане на таблите и възможност за максимално оползотворяване на всеки рафт. Чашите, които обикновено заемат най-много място, намират място на покрива на сервизната количка. Прозрачната плексигласова поставка с кръгли изрези побира 13 чаши. Благодарение на удобната височина на количката, поставката за чаши е лесна за използване.


Количката за отсервиране с височина 1450 мм е базирана на нашата алуминиева система "Construct". Основната рамка се състои от сребристо анодирани квадратни тръби, които са свързани помежду си с черни пластмасови съединители. Четири въртящи се колелца са прикрепени към долната част на базовата рамка, за да позволят мобилното използване на сервизната количка. След като стигнете до мястото на употреба, четирите въртящи се колелца могат да се фиксират, така че да се гарантира стабилна стойка. Страничните стени и капакът на количката са изработени от алуминиеви композитни панели, които можем да отпечатаме по Ваше желание.

Аксесоари

Повече...
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре