В тази категория може да намерите пълната гама оборудване за вашите изложения и събития. Чрез използването на подходящото оборудване за промоции, събития и изложения можете да представите бизнеса си по най-добрия начин. За успеха на търговското Ви изложение, промоция или събитие, е от особено значение как изглежда вашия промо щанд или изложбен пункт и какво рекламно оборудване използвате.

Повече информация »

 

Перфектното изложбено оборудване за вашата фирмаБанер дисплеи, рекламни колони, плажни флагове или прожекционни екрани са много популярни и ефективни търговски аксесоари за оборудване на щанда по време на т изложение. Но не само външния вид на вашето оборудване има значение...Качеството на техниката е важен критерий, който определя полезният живот на оборудването. В нашия онлайн магазин може да намерите пълната гама продукти за изложения и събития: от индивидуално печатани щандове, изработени от особено гъвкави изложбени системи, до най-съвременните LED светещи щандове и класически изложбени мебели. В тази категория може да откриете правилното оборудване за вашето изложение, и да подсигурите възможно най-атрактивния си имидж по време на следващите събития.

 

Планирате ли следващото събитие или търговско изложение?


Планирането за следващото събитие или изложение в момента върви с пълна скорост? Сега е най-подходящото време да изберем най-добрите аксесоари за случая, както и цялостните изложбени съоръжения. Събитието на закрито или открито ще се състои? Какъв тип чадъри, палатки или дори цели изложбени павилиони се използват и какъв тип промо щандове искате да използвате?  Всичко това са въпроси, на които ние можем да ви помогнем да си отговорите и да ви дадем най-подходящите предложения за целта.

 

Гъвкаво и разнообразно - оборудване за изложения от най-високо качество


Разгледайте нашите онлайн предложения и вземете най-доборо решение за наборът ви от оборудване: Мобилни изложбени кабинки, скеле системи, пълни изложбени съоръжения или пестящ пространство изложбен щанд с интегриран диспенсър за брошури, са само малко от изборите, които вие може да направите в тази категория.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре