В тази категория може да намерите пълната гама оборудване за вашите изложения и събития. Чрез използването на подходящото оборудване за промоции, събития и изложения можете да представите бизнеса си по най-добрия начин. За успеха на търговското Ви изложение, промоция или събитие, е от особено значение как изглежда вашия промо щанд или изложбен пункт и какво рекламно оборудване използвате.
Затвори
Прилагане на филтър

 

Перфектното изложбено оборудване за вашата фирмаБанер дисплеи, рекламни колони, плажни флагове или прожекционни екрани са много популярни и ефективни търговски аксесоари за оборудване на щанда по време на т изложение. Но не само външния вид на вашето оборудване има значение...Качеството на техниката е важен критерий, който определя полезният живот на оборудването. В нашия онлайн магазин може да намерите пълната гама продукти за изложения и събития: от индивидуално печатани щандове, изработени от особено гъвкави изложбени системи, до най-съвременните LED светещи щандове и класически изложбени мебели. В тази категория може да откриете правилното оборудване за вашето изложение, и да подсигурите възможно най-атрактивния си имидж по време на следващите събития.

 

Планирате ли следващото събитие или търговско изложение?


Планирането за следващото събитие или изложение в момента върви с пълна скорост? Сега е най-подходящото време да изберем най-добрите аксесоари за случая, както и цялостните изложбени съоръжения. Събитието на закрито или открито ще се състои? Какъв тип чадъри, палатки или дори цели изложбени павилиони се използват и какъв тип промо щандове искате да използвате?  Всичко това са въпроси, на които ние можем да ви помогнем да си отговорите и да ви дадем най-подходящите предложения за целта.

 

Гъвкаво и разнообразно - оборудване за изложения от най-високо качество


Разгледайте нашите онлайн предложения и вземете най-доборо решение за наборът ви от оборудване: Мобилни изложбени кабинки, скеле системи, пълни изложбени съоръжения или пестящ пространство изложбен щанд с интегриран диспенсър за брошури, са само малко от изборите, които вие може да направите в тази категория.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре