Мобилно рекламно ремарке TPV 750

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • мобилна и гъвкава външна реклама
  • индивидуално отпечатан, бързо сменяем рекламен брезент
  • независима от местоположението употреба с голямо рекламно въздействие
  • с полезен товар от 635 кг за транспортиране на стоки
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Открийте нашето стабилно и надеждно рекламно ремарке! Платнището, включено в обхвата на доставката, може да бъде отпечатано с желания от Вас мотив и да осигури ефективна външна реклама. Използвайте мобилното рекламно средство за транспортиране на стоки или директно на място по време на събития, фестивали, градски празници и други мероприятия. Променяйте местоположението на ремаркето, както желаете, и винаги оставайте в полезрението на клиентите!

С полезен товар от 635 кг и просторен интериор ремаркето предлага достатъчно място за безопасно и ефективно транспортиране на Вашите стоки. Капакът гарантира, че товарът Ви е добре защитен и остава на мястото си по време на транспортирането. Ремаркето се доставя с тригодишно MOT от датата на регистрация. То има и 13-пинов електрически щепсел, който улеснява свързването му с Вашия автомобил. Ремаркето е без спирачки.

Привличайте вниманието на клиентите към услугите и компанията си ефективно и директно на място. Независимо дали рекламирате предстоящи събития, близкия си ресторант или занаятчийската си дейност - високото рекламно въздействие на мобилните ремаркета може да се използва за широк спектър от отрасли!

За доставката на рекламното ремарке е необходимо да има мотокар на място. Ако това не е възможно, срещу допълнително заплащане може да бъде организирана доставка с камион, вкл. мотокар. Моля, свържете се с нас. Ако на място не е наличен мотокар и не е договорена доставка с мотокар, ще бъдат начислени допълнителни разходи за нова доставка.

Вариации

Вариации Версия Номер на продукта Артикулен номер Цена
без брезент без брезент 15.0317.5 2.250,00 лв* Виж продукта »
с брезент с брезент 15.0317.6 3.615,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре