Насочете вниманието към себе си с правилното рекламно оборудване! В нашия онлайн магазин ще откриете най-добрите продукти, които ще помогнат да привлечете интереса на клиентите. Изберете между дисплеи, знамена, стойки за плакати, банери, рекламни табели и многи други от категорията оборудване за външна реклама.
Затвори
Прилагане на филтър

 

Използвайте външната реклама целенасочено


Най-голямото предизвикателство при външната реклама е да привлече вниманието на зрителя и да го насочи към рекламното послание. Рекламирането на обществени места няма възможност да бъде таргетирано към неговите адресати. Тук рекламното послание обикновено достига много по-голяма група хора. Така че, от всички минувачи, които неизбежно ги гледат, рекламата трябва да филтрира онези, които могат да станат клиенти.Рекламни медии в областта на външната реклама На първо място, много хора във външната реклама се замислят за плакати с голям формат, за някоя стара реклмана колона или дори за широкоформатна реклама с банери на цели фасади. Но дори и по-малко и много ефективно рекламно пространство, което е гъвкаво и достъпно, се утвърди. А-бордовете или т.нар. тротоарни табели са добър пример за това: Те буквално застават на пътя на минувачите  и изискват вниманието на клиента. С подходящо послание и атрактивен подход те могат да бъдат много ефективна рекламна медия. Тук ще намерите както постерна стойка от алуминий за лесна смяна на плакат, така и противовятърни тротоарни табели.

 

Реклама с висока видимостДори флаговете, плажните знамена или банерите имат свои собствени закони за ефективност на рекламата в обществени пространства. Брандингът, напомнянето за рекламно съдържание от други кампании, е на преден план тук. Предимството на тези рекламни медии е, че те се виждат от разстояние. Флаговете и плажните знамена са много разпространени пред магазините. Банерните реклами, от друга страна, често са прикрепени към решетки, огради и фасади. Новост сред рекламните медии с допълнителни предимства е щандът за паркиране велосипеди. Рекламата, публикувана там, винаги се вижда с чувство за благодарност, тъй като велосипедистът оценява възможността безопасно да паркира колелото си. Подобни ефекти имат и чадъри, палатки, и беседки в кетъринга или събитията. Те не се възприемат като рекламен носител, но служат и за такава цел. Поради това рекламите, поставени там, служат най-силно в пътя по запечатването в съзнанието на клиента.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Затвори менюто
Нагоре