Насочете вниманието към себе си с правилното рекламно оборудване! В нашия онлайн магазин ще откриете най-добрите продукти, които ще помогнат да привлечете интереса на клиентите. Изберете между дисплеи, знамена, стойки за плакати, банери, рекламни табели и многи други от категорията оборудване за външна реклама.
Затвори
Филтриране и сортиране

Реализация на Вашите цели

Външната реклама може да бъде поставена на най-различни места под формата на банери, шатри или различни дисплеи в точката на продажба. Предлагаме атрактивни продукти за всяка област на приложение. Използвайте потенциала на външната реклама да привлечете вниманието към себе си.

С нас можете лесно да създадете своя собствена външна реклама и да я поръчате директно онлайн. Най-голямото предизвикателство е да намерите правилния продукт за Вашата компания и предвидената употреба. Целта е вниманието да се насочи директно към рекламното послание. Има различни цели, които може да си поставите.

От една страна, външната реклама може да се използва за разширяване на информираността за Вашата компания. От друга страна, тя служи за адресиране на конкретни целеви групи. Тъй като този вид реклама се среща навсякъде, тя се радва на особено голямо внимание както от избраната аудитория, така и от случайни минувачи.

Пешеходните зони или строителните площадки и стените на оживените улици са оптимални места за външна реклама. Те са център на обществения живот и затова се радват на особено внимание. В същото време тези места са много популярни и посетителите се сблъскват с множество реклами там. Тук е важно да се откроите сред тълпата.

В по-малко посещаваните места има и по-малко конкуренция. Там фокусът е върху привличането на по-голямата част от погледите и вниманието на минувачите и потенциалните клиенти. Предлагаме различни решения за насърчаване на продажбите на открито, които ще отговорят на Вашите нужди.

Външната реклама не се определя по размер, монтаж или област на използване. Рекламата е по-гъвкава и променлива от всяка друга. Различните формати, видове монтаж и области на приложение позволяват почти безкрейни възможности за реклама.

Външната реклама включва всичко от светлинните кутии в града до стойките за велосипеди и различни банери. Различните артикули са устойчиви на атмосферни влияния, защитени от вандализъм и с високо качество. Освен това има светещи артикули за денонощна реклама.

Тъй като рекламата в обществени пространства няма как да бъде напълно специфична за Вашите адресати, тя трябва да може да филтрира Вашите клиенти от всички минувачи.

Мобилни рекламни медии в сектора на външната реклама

Изборът на носители за външна реклама допринася за целенасочеността на рекламата. Много хора се сещат първо за големи банери, когато чуят за външна реклама. Мислите веднага се насочват към добрия стар рекламен билборд или дори мащабна реклама с банери по фасадите на сградите.

Но във времето се наложиха и по-малки и много ефективни рекламни пространства, които са гъвкави и бюджетни. Тук брандирането и запомнянето на рекламно съдържание от други кампании е основен фокус.

Препоръчваме по-малки рекламни площи, тъй като се адаптират бързо и са много мобилни. В сравнение с големите банери или фиксираните рекламни билборди, те могат да бъдат монтирани и свалени бързо. Рекламното съдържание може да се променя в кратки срокове и смяната на рекламните медии става по-лесно.

Тротоарните табели са добър пример за това. A-бордовете могат да бъдат сгънати и прибрани, за да спестят място. Те практически се поставят на пътя на клиента и привличат вниманието му. С подходящ атрактивен надпис и координирано рекламно послание те могат да бъдат много ефективен рекламен носител. Ние предлагаме стопери за клиенти, устойчиви на вятър и атмосферни влияния, както и тротоарни рекламни стойки.

Пред магазините често се срещат флагове и плажни знамена. Банерите, от друга страна, често се закрепват към огради и фасади. Класически рекламен носител с допълнителни предимства са стойките за велосипеди, които предлагат удобство за клиентите и едновременно постигат Вашите рекламни цели.

Палатките, павилионите и чадърите имат подобен ефект в кетъринг индустрията или на събития. Те не се възприемат като рекламни медии, а служат за определена цел. Така поставените върху тях рекламни послания намират по-лесно път до потребителите.

Мобилните продукти като рекламни ремаркета са идеални за краткосрочни промоции като търговски панаири, разпродажби или търговски изложения. За много кратко време можете да привлечете вниманието на голям брой хора към Вашата реклама. По този начин потенциалът на всяко събитие и промоция се използва напълно.

Нашите рекламни възможности са големи - ние доставяме широка гама оборудване заедно с много аксесоари. Доверете ни се за перфектната реализация на Вашата реклама. Ние сме Вашият надежден партньор както за цифрово оборудване с големи екрани, така и за аналогови медии.
 

Рекламни медии с висока видимост

Външната реклама е подходяща за ефектно и мащабно представяне. Рекламните медии привличат вниманието дори от разстояние. Това се дължи от една страна на атрактивните рекламни банери и привлекателните рекламни площи и от друга страна на големината и разположението на външната реклама.

Една от характеристиките на промоцията на открито е нейната гъвкавост при разположение. Рекламните банери могат да бъдат поставени на стените на сградата, на открити пространства или в затворени пространства с помощта на рамките за банери. Рамковите системи за банери могат лесно да бъдат осветени с прожектори.

Рекламните банери имат силна рекламна ефективност в публичните пространства. Системите се използват на натоварени пътища, като фасадна реклама или в пешеходни зони. Статично разположените конструкции осигуряват сигурна стойка, която не се влияе от вятъра и атмосферните условия.

Атрактивните табели също са част от външния маркетинг. Табелите обозначават входа или помещенията на фирми, както и строителни обекти или обществени обекти. Благодарение на нашата вътрешна печатница, ние изпълняваме печат на рекламни надписи, рекламни фолиа и други за нула време.

Високата видимост на нашите рекламни медии, както и лесната смяна на банери, правят системите ни толкова популярни. Това позволява банерната реклама да бъде актуална и променлива. В нашия онлайн магазин можете да поръчате директно и подходящите банери с висококачествен печат.

Достигнете до широка аудитория с ангажиращо представяне чрез различните форми на външна реклама. В допълнение към рекламата на фасадите и билбордите, подходящото оборудване може да се намери и за много други форми на външна реклама. Банерните системи, описани по-горе, например, се използват за постоянна реклама.

В областта на временната реклама предоставяме мобилни решения. С цифрови тротоарни табели и информационни тотеми рекламното съдържание може да се планира предварително. Дигиталните дисплеи се забелязват повече от минувачите. В сравнение с аналоговите рекламни медии, с цифровите решения може да показвате няколко различни реклами едновременно.

Рекламните носители като част от Вашето бизнес оборудване

Външната реклама може да се използва както временно, така и дългосрочно. Тя предлага не само възможност за реализиране на различни рекламни цели, но може да бъде и неразделна част от Вашето бизнес оборудване.

Продукти като стойки за велосипеди, плажни знамена или фирмени табели стават част от Вашето входно пространство. Тези и много други елементи гарантират постоянно надграждане на Вашия бизнес. Това не само има положителен ефект върху насърчаването на продажбите, но също така е от полза за репутацията и имиджа на Вашия бизнес.

Чрез интегрирането на външна реклама увеличавате разпознаваемостта на Вашето име. Оборудван със знамена или външни табели, Вашият бизнес се вижда отдалеч. Така рекламата се превръща в своеобразен пътеводител, който предлага ориентация на клиентите. По този начин разширявате Вашата клиентска база и успех.

Използвайте външната реклама като постоянно оборудване или за привличане на вниманието при специални събития. Нашите артикули могат да бъдат използвани за много цели. При временно ползване мобилността на артикулите играе по-голяма роля.

Издигнете презентацията си на ново ниво с уникална външна реклама. Успешно рекламирайте оферти, услуги и събития. Обърнете се към конкретни групи клиенти или към широката общественост. Преследвайте рекламните си цели без ограничения.

Доставяме подходящи и висококачествени продукти за съвършената реклама!

С 30-годишен опит в рекламата ние можем да Ви предложим компетентни съвети и подкрепа. Много от нашите продукти могат да бъдат индивидуално отпечатани с Вашето лого или слоган. Много от нашите продукти се произвеждат вътрешно, което означава, че можем да произвеждаме и специални продукти по поръчка. Това кара Вашите продукти да се отличат и повишава рекламния ефект.
 

Примерна употреба

Банер рамки за постоянна външна реклама

Банер рамки за ефективна външна реклама

Външна реклама със стойки за велосипеди

Външна реклама със стойки за велосипеди
Затвори менюто
Нагоре