Пушер система за бутилки „EcoTrac“

Версия
  • ясно видима продуктова гама
  • бутилките са винаги на първия ред
  • лесен достъп за клиентите
  • за напитки в единични опаковки
  • за бутилки от 500 мл или 1 л
  • издръжливи и ефективни
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Височина 67 мм
Цвят черен
Спецификации вкл. точки на прегъване

Описание

Подобрете представянето на напитките на рафтовете си с пушер системата за бутилки "EcoTrac". Системата е подходяща за напитки в индивидуални опаковки и позволява на клиентите лесно да извадят желаното количество бутилки.

С пушер системата бутилките, опаковани в пакети и досадната поддръжка на рафтовете остават в миналото. Пушерите "EcoTrac" спестяват значително усилията по подреждане на рафта. Бутилките се притискат към удароустойчивите прозрачни предни стопери. По този начин постигате подредена и ясно видима продуктова гама за Вашите клиенти по всяко време.

Предлагаме пушерите "EcoTrac" за бутилки от 500 мл или за 1 л. Монтажната шина (22.0422.2) е подходяща и за двете версии. Монтажът е много лесен и не изисква инструменти. Релсата може да бъде прикрепена към телени рафтове, конзолни рафтове за супермаркети, както и рафтове за съхранение. Можете да намерите монтажната шина в раздел Аксесоари. Използвайте системата напр. за бутилки с плодови сокове, бутилки за вода, безалкохолни напитки, спортни напитки, бирени бутилки, енергийни напитки или бутилки за кафе. Универсалната система за изтласкване на напитки "EcoTrac" впечатлява със своите трайни високоефективни свойства.

Видео

Модели

Модели Версия Номер на продукта Артикулен номер Цена      
за 500 мл бутилки за 500 мл бутилки 22.0420.1 132,00 лв* Виж продукта »
за 1 л бутилки за 1 л бутилки 22.0421.1 132,00 лв* Виж продукта »
за бутилки от 250 мл за бутилки от 250 мл 22.0425.1 185,80 лв* Виж продукта »
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре