Стелаж тип остров „Flores“, мобилен

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • осигурява оптимално представяне на стоките
  • насърчава продажбите и по този начин допринася за увеличаване на оборота
  • съвместим с всички стандартни опаковки
  • спестява място за съхранение и се поставя бързо и лесно
  • подходящ за помещения с различни размери
  • капацитет на натоварване: 120 кг
  • предлага се с и без допълнително място за съхранение в основата
  • възможност за крос мърчандайзинг
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Мобилният островен стелаж „Flores“ е универсално и гъвкаво решение за атрактивно и привлекателно за клиента представяне на продукти като плодове и зеленчуци, цветя и билки, печива, специални оферти, промоции и много други на мястото на продажба (POS).

Островът може да се монтира и демонтира бързо, което спестява време и усилия. Освен това може да се разглобява на отделните си части и да се съхранява, за да се пести място, когато не се използва.

Мобилният стелаж „Flores“ е оборудван със стабилна пластмасова основна рамка. Четиритте колелца (2 от които със спирачки) придават на островния стелаж мобилност и улесняват поставянето му на различни места в магазина.

Пластмасовият обръч се доставя плосък и се поставя върху рамката. Върху този обръч се поставя плоската горна рамка с рафта. Височината на ръба на рафта е 70 мм. Представените стоки са на обща височина 720 мм, което е оптималната височина за взимане. Товароносимостта е 120 кг.

Версията „Flores +“ разполага с допълнително търговско пространство в основата. Във вдлъбнатия отвор има 2 интегрирани слота, които позволяват представянето на стоки под 2 различни ъгъла на наклон.

Мобилният островен стелаж „Flores“ е ефективен начин за представяне на Вашите продукти на пазара. Той също така предлага оптимално изживяване при пазаруване за Вашите клиенти и не на последно място увеличава Вашия оборот.

Вариации

Вариации Версия Номер на продукта Артикулен номер Цена
без място за съхранение без място за съхранение 57.0268.2 575,00 лв* Виж продукта »
с място за съхранение с място за съхранение 57.0268.3 670,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре