Чрез нашите стелажи и поставки за брошури, дипслеи за продукти и стойки за флаери и проспкети ще позиционирате своите продукти и рекламни материали там, където вашите клиенти имат най-голяма видимост към тях.

Дори и най-малките елементи от Вашето търговско оборудване имат значение за успеха в продажбите!

Затвори
Филтриране и сортиране

Стелажи и поставки за Брошури от VKF Renzel


Поставките за брошури са основни елементи от насърчаване на продажбите в POS (точката на продажба). Стойките за брошури, стелажите и поставките за брошури и проспекти са налични в множество вариации:

 Тези поставки и дисплеи са ефективни и могат да бъдат използвани почти навсякъде. Всички те служат, за да промотират  вашите каталози, брошури, листовки и флаери и биват поставяни там, където носят оптимални ползи: Непосредствено до продукта в магазина, на информационен щанд по време на търговското изложение, в аптеките или в офис сградите. Поставките за брошури обикновено се предлагат в стандартни А3, А4, А5 и други формати.


Производител на стелажи и поставки за брошури


Като производител на голяма част от тези поставки и стелажи за брошури, ние можем да Ви предложим качествено решение, което напълно да задоволи Вашата необходимост!

Ние разполагаме със собствен производствен капацитет и можем да направим Вашия идеален продукт от акрилно стъкло, алуминий, дърво, пластамаса и много други материали!

Нашият опит в печата ни позволява да поставим Вашето лого или послание на продукта, така че той, сам по себе си, да бъде рекламен носител!

Ние ще Ви помогнем да изберете най-доброто за Вашия бизнес! Обадете ни се!


Дисплеи и поставки за продукти

Целта на продуктовите дисплеи е да покажат артикула по възможно най-атрактивния и стимулиращ покупателния импулс начин в точката на продажба (POS). Повечето поставки за продукти са изработени от висок клас акрилно стъкло. Те са прозрачни, така че клиентът може да види продуктите, преди покупката. В категорията на продуктовите дисплеи, вижте следните предложения:

 

Не виждате решение, което е подходящо за вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Затвори менюто
Нагоре