Поставки за брошури от ВКФ Ренцел

Поставките за брошури са незаменими компоненти за насърчаване на продажбите в PoS (точката на продажба). Държачите за брошури и листовки се предлагат в безброй варианти:
 
Тези продукти могат да се използват безпроблемно почти навсякъде. Те служат за разпространение на Вашите каталози, листовки, информационни брошури и ги поставят там, където ще донесат най-голяма полза: точно до продукта, на инфо щанда, на търговския панаир, в търговската зала, в кабинети и обществени сгради. Обикновено се предлагат в стандартни размери A4, A5, 1/3 A4, а понякога и A6.
 

Поставки за брошури от производител

В Ренцел можете да поръчате артикули по Ваш дизайн с желани размери. Така ще имате правилната поставка за листовки за всеки формат директно от производителя. Предлагат се и непромокаеми поставки за листовки и такива с капаци, които предпазват печатната медия от влага. Нашите поставки за брошури за стена, изработени от цветен полистирен, се открояват от останалите - веднага привличат вниманието и подчертават съдържанието в тях. Ще се радваме да Ви помогнем да намерите най-добрия продукт от нашата широка гама.
 

Продуктови дисплеи за насърчаване на продажбите

Product dispensers, on the other hand, are used to remove products at the PoS. The immediate availability of the article makes it easier for the customer to make a purchase decision. Most product displays are made of high-gloss acrylic; they are transparent in any case so that the customer can see the products before removing them. In the category product display stands you will find the following products:

Продуктовите дисплеи са функционални и визуално привлекателни артикули в точката на продажба, с които се представят стоките. Диспенсърите от друга страна се използват за предлагане на продукти в точката на продажба. Незабавната наличност на артикула улеснява клиента при вземането на решение за покупка. Повечето продуктови дисплеи са направени от гланциран плексиглас; във всеки случай са прозрачни, така че клиентът да може да види продуктите, преди да си вземе. В категория дисплеи и поставки за продукти ще намерите следните артикули:
 
Като производител на много от тези продукти, ние с радост ще реализираме специални дизайни по заявка. Моля, свържете се с нас!
Затвори менюто
Нагоре