Чрез нашите стелажи и поставки за брошури, дипслеи за продукти и стойки за флаери и проспкети ще позиционирате своите продукти и рекламни материали там, където вашите клиенти имат най-голяма видимост към тях.

Дори и най-малките елементи от Вашето търговско оборудване имат значение за успеха в продажбите!

Повече информация »

Стелажи и поставки за Брошури от VKF Renzel


Поставките за брошури са основни елементи от насърчаване на продажбите в POS (точката на продажба). Стойките за брошури, стелажите и поставките за брошури и проспекти са налични в множество вариации:

 Тези поставки и дисплеи са ефективни и могат да бъдат използвани почти навсякъде. Всички те служат, за да промотират  вашите каталози, брошури, листовки и флаери и биват поставяни там, където носят оптимални ползи: Непосредствено до продукта в магазина, на информационен щанд по време на търговското изложение, в аптеките или в офис сградите. Поставките за брошури обикновено се предлагат в стандартни А3, А4, А5 и други формати.


Производител на стелажи и поставки за брошури


Като производител на голяма част от тези поставки и стелажи за брошури, ние можем да Ви предложим качествено решение, което напълно да задоволи Вашата необходимост!

Ние разполагаме със собствен производствен капацитет и можем да направим Вашия идеален продукт от акрилно стъкло, алуминий, дърво, пластамаса и много други материали!

Нашият опит в печата ни позволява да поставим Вашето лого или послание на продукта, така че той, сам по себе си, да бъде рекламен носител!

Ние ще Ви помогнем да изберете най-доброто за Вашия бизнес! Обадете ни се!


Дисплеи и поставки за продукти

Целта на продуктовите дисплеи е да покажат артикула по възможно най-атрактивния и стимулиращ покупателния импулс начин в точката на продажба (POS). Повечето поставки за продукти са изработени от висок клас акрилно стъкло. Те са прозрачни, така че клиентът може да види продуктите, преди покупката. В категорията на продуктовите дисплеи, вижте следните предложения:

 

Не виждате решение, което е подходящо за вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре