Ausstellung_und_Verkauf_Fotogalerie-16

How To Make The Most Of Business Exhibition Opportunities


Как да се възползваме от бизнес изложенията в максимална степен


Изложбите и търговските изложения могат да се окажат изключително полезни за бизнеса, позволявайки на фирмите да представят своите продукти и услуги директно на потенциалните си клиенти и да установяват важни контакти с други играчи на пазара. Проведени съобразно правилата, тези събития могат да се превърнат в невероятно печеливши маркетингови меро-приятия, тъй като почти винаги те са отворени за многобройна, а понякога и за твърде разнообразна, аудитория.
Търговските изложения, обаче, са и сериозна инвестиция в план на пари и време, така че участниците трябва да са сигурни, че ще получат максимална възвръщаемост срещу вложените средства и време. За да ви помогне, екипът на VKF Renzel състави настоящите насоки и съвети описващи на-чините, по който можете да използвате всяко бизнес изложение в максимална степен.

Изберете правилното „шоу”
Както вече споменахме, търговските изложби и търговските изложения са събития предвидени за широко публично присъствие, така че предварителното, колкото се може по-задълбочено проучване на провежданите изложения, с участието на фирми от вашата стопанска сфера, има решаващо значение.
Трябва ясно да идентифицирате вашите цели и търговската си страте-гия и да извършите задълбочени проучвания на търговските изложения; да се съобразите с местните демографски условия, с предишните участници, с техния брой и да се възползвате от наличните статистически данни. Отделете време за проучване на всяко търговско изложение и преценете доколко то ще помогне за по-нататъшното развитие на вашия бизнес.

Бюджет
Изложбите и търговските изложения трябва да бъдат, и често са - твърде скъпи. Именно поради това, преди да резервирате своя щанд за участие в изложението вие ще трябва внимателно да планирате необходимите бюджетни средства. Важно е да предвидите не само задължителните, но и всички допълнителни разходи, който може да се появят и да се натрупат с неочаквана бързина. Тук можем да включим плащания за услугите предоставяни на територията на самото изложение, пътни и други свързани разходи, както и разходи за допълнителни промоционални материали и т.н.

Бъдете на ниво
Независимо в коя стопанска област развивате своя бизнес, потребителите ще бъдат привлечени по-силно към добре изглеждащият щанд и имен-но поради това твърде важно е да положите максимални усилия за да гарантирате, че вашите маркетингови материали и щандове са възможно най-качествените. След като установите бюджета, от голямо значение е да направите необходимото бизнесът ви да се възприеме като привлекателен и вълнуващ, а не като тясно корпоративен и скучен. Вашият щанд трябва да впечатли посетителите така, че те да го запомнят дори след като посетят де-сетки, та дорни и стотици други изложители в рамките на събитието.
Тук във VKF Renzel разполагаме с широка гама от акрилни поставки за листовки и стелажи за брошури, които можете да закупите. Те са идеалните продукти за представяне и разпространение на вашите рекламни листовки и брошури (в стандартните размери по DIN) всред посетителите и вашите потенциални клиенти по време на изложението. В нашия уебсайт предлагаме и широка гама от рекламни дисплеи за излагането на продукти, които ще оптимизират резултатите от вашето участие в събитието.

Помощ от VKF Renzel
Като бизнес, ние сме невероятно отдадени на работата която вършим и вярваме в огромното значение на атрактивните и привличащи вниманието рекламни средства и аранжирането на целия изложбен щанд, на който ще представите вашите продукти. Ако решите да се обърнете към нас във връз-ка с всичко това, провеждането на консултации със специалист от нашия екип по продажбите ще ви помогне да реализирате вашите идеи и желания. Ние предлагаме широка и разнообразна гама от продукти, които непрекъснато усъвършенстваме за да сме в тон с последните модни тенденции и с удоволствие ще обсъдим с вас различните варианти и налични материали.
За да научите повече за изключителните поставки за листовки и рекламни брошури за свободно разполагане, или за стенен монтаж, с които разполагаме на склад молим посетете интернет страницата на VKF Renzel още днес!
Затвори менюто
Нагоре