Dispay POS Display

Картонени дисплеи DISPA® 

Какво е DISPA®?

DISPA® е нов тип картон, който е направен от 100% FSC®-сертифицирана хартия и може да бъде напълно рециклиран. В сравнение с други материали основната структура на DISPA® е особено стабилна композитна плоскост. Тази структура може да се реже, както и да се щанцова бързо и ефективно.
С дебелина на материала от 3,8 мм, листовете са тънки, но по нищо не отстъпват на картона по отношение на стабилност и работа. Отделните хартиени листове могат да бъдат изпратени в плоска опаковка. Това намалява както разходите за доставка, така и вредните емисии. Листовете могат да бъдат отпечатани двустранно чрез дигитален или ситопечат. Те се сглобяват бързо и са готови за употреба само в няколко стъпки. Истинска алтернатива на картонените дисплеи.

След употреба панелите могат да се изхвърлят с отпадъчната хартия. Тези свойства и лесната обработка правят DISPA® идеалния материал за рекламни дисплеи. Независимо за каква цел: хартиените плоскости DISPA® предлагат широка гама от възможности.

доставя се в плоска опаковка

сглобява се лесно

100% рециклируем

вкл. печат

Предимства на DISPA®

   ✓ екологична 100% хартия
   ✓ напълно рециклируем
   ✓ лесно изхвърляне с отпадъчната хартия
   ✓ ниско тегло + висока стабилност
   ✓ лесна обработка 
   ✓ възможност за индивидуален дизайн 

Възможностите за представяне на продукти на рафта или на плота са почти безкрайни. Изкуството на ПОС е да насочиш вниманието на клиентите си към желания продукт.

Хартиените дисплеи DISPA® комбинират устойчивост и насърчаване на продажбите в един продукт. Поразителеният печат и послание изкушават посетителите да погледнат.

Дисплеите изработени от DISPA®, са също толкова лесни за производство, колкото и за проектиране. Според Вашите идеи и желания и с подходящо рекламно послание, Вашият продукт ще получи оптимално внимание.

DISPA® се състои от 100% FSC®-сертифицирана хартия. Съкращението FSC® означава Forest Stewardship Council и е световна организация с присъствие в над осем държави. Стандартите са високи и трябва да се поддържат през цялото време, за да се гарантира постоянна надеждност.

Сертификатът свидетелства, че хартията идва от горско стопанство, което се използва и управлява според социалните, екологичните и икономическите нужди. Също толкова важна е обработката и производството, не трябва да има смесване на несертифицирани материали. Това гарантира, че всички продукти на DISPA® са FSC®-сертифицирани.

Правилните POS маркетингови материали трябва да гарантират атрактивно представяне на Вашето съдържание. Дисплеите, изработени от DISPA®, могат да се поставят гъвкаво в търговската зала, на изложбения щанд или на рецепцията. Сглабят се лесно, което прави краткосрочните корекции или промени възможни в най-кратки срокове.

В сравнение с конвенционалните плакати и други рекламни средства, дисплеите обикновено предизвикват повече внимание. Ефективното разположение поставя дисплеите директно в очите на клиента. С привличащ вниманието принт желаното от Вас послание ще остане в паметта на Вашите клиенти. Идеалното решение за краткосрочни промоции.
RENA Logo
VKF Renzel активно работи в посока на повече устойчивост и използване на алтернативни материали от дълго време. Материалът DISPA® допълва екологичната ни продуктова гама и поставя още един важен крайъгълен камък в тази насока.
Научете повече за устойчивостта и екологичността във VKF Renzel. 
 
Имате ли нужда от съвет?

Свържете се с нас »
Затвори менюто
Нагоре