Диспенсърите за торбички за кучешки отпадъци позволяват правилното почистване след домашните любимци. В комбинация с подходящо кошче за отпадъци те гарантират, че торбичките също ще попаднат в него. Предлагаме подходящи и дори компостируеми торби за кучешки отпадъци. Открийте диспенсърите за торби за кучешки отпадъци за монтаж на стена или тръбна стойка на открито.
Затвори
Филтриране и сортиране

Диспенсър за торбички за кучешки отпадъци: Открийте торбички и диспенсъри онлайн

Броят на домашните любимци нараства и с това идва нуждата от почистване след тях. Особено в града, изхвърлянето на кучешки екскременти трябва да се извършва правилно. С нашите торбички и диспенсъри ще улесните правилното почистване на кучешки екскременти в площите на открито.

Във всеки град, хотел или външно съоръжение е добре да има подобни диспленсъри и кошчета във външните зони. Монтирайте диспенсърите към стена или на стълб на лампа. Централното разположение гарантира, че торбичките ще се използват.
 

Диспенсъри за торбички за открити площи

Здравите диспенсъри за торбички се закрепват бързо на избраното място на употреба. Изложени на тротоара, собствениците на кучета ги забелязват лесно. Торбичките се вадят лесно, а триъгълната ключалка на диспенсъра ги защитава от кражба.

По този начин избягвате празни дозатори и допълнителни разходи за закупуване на нови торбички за отпадъци. Също така препоръчваме да комбинирате диспенсърите с кошчета за отпадъци. Това е единственият начин да се гарантира, че кучешките изпражнения наистина ще се изхвърлят.

Поставете комплектите диспенсъри за торбички и кошчета за отпадъци на няколко места по пътеката или в парка. Предоставяйки всичко необходимо на собствениците на кучета на различни места спестявате неприятните изненади за останалите минувачи. 

Оповестете монтирането на диспенсъри за торбички - информирайте жителите сега

Рекламирайте инсталирането на диспенсърите за торбички за кучешки отпадъци чрез статии или публикации във вестници. Използвайте обхвата в социалните мрежи, за да информирате по-голям брой хора.

  • лесно зареждане на торбички за кучешки отпадъци
  • големият капацитет намалява нуждата от често зареждане
  • вътрешна вложка за съхранение на торбички 
  • избор между стандартни или екологични торбички за кучешки отпадъци
  • предлага се в комбинация с кошче за отпадъци или пепелник
  • за стенен или тръбен монтаж
  • за добре поддържани външни площи и алеи за разходка
  • доволни жители и собственици на кучета
  • комбинация от удобство и чистота

Правилно изхвърляне на кучешки екскременти

Кучешките екскременти спадат към остатъчните отпадъци. Екскрементите на животните, особено на месоядните, могат да съдържат различни бактерии и трябва да се изхвърлят правилно. В нашата гама ще намерите различни торбички като подходящи аксесоари за Вашето кошче за кучешки отпадъци. Това са найлонови торбички с размери 200 х 350 мм.

Разбира се, найлоновите торбички за кучешки отпадъци не са разградими и следователно не са особено екологични. Като алтернатива предлагаме компостируеми торбички за кучешки екскременти съгласно EN 13432 (Европейски стандарт). Тези торбички са направени от естествени суровини и следователно са по-устойчиви от найлоновите торбички.

Дозатор за торбички за кучешки отпадъци от неръждаема стомана

При нас ще намерите диспенсъри от различни материали. За максимално естествен вид, изберете дозатор в типично тревно зелено. В допълнение, ние предлагаме здрави стоманени дисплеи от слюдена желязна руда или неръждаема стомана.

Повърхността от неръждаема стомана е устойчива на ръжда и киселини. Това предотвратява корозия и абразия, причинени от ежедневната употреба. В кошчето за кучешки отпадъци има място за около 200 торби за кучешки отпадъци. Зареждането с нови чували става за съвсем кратко време.

Диспенсър за торбички за стена

Използвайки стенните диспенсъри за торбички, Вие осигурявате чиста и добре поддържана външна зона. Създайте приятна атмосфера на открито, която хората обичат да посещават. Капацитетът на диспенсърите позволява в тях да се съхранява голямо количество торбички за кучешки отпадъци.

Уверете се, че диспенсърите са централно разположени и че има достатъчно от тях на открито. Само така те ще имат максимален ефект във Вашите външни съоръжения или Вашия град. Бъдете приятелски настроени към кучетата и в същото време осигурете необходимата чистота.
 

Кошче за кучешки отпадъци + Пепелник + Кош за отпадъци

При нас можете да поръчате само диспенсър за торбички или диспенсър с кошче. С кошчето за отпадъци съчетавате раздаването на торбички с възможността за изхвърляне на отпадъците. Различните диспенсъри можете да вземете и в комбинация с пепелник. Това ще подобри още повече функционалността на пунктовете за изхвърляне на кучешки екскременти.

Правилното изхвърляне на отпадъците на открито гарантира подреден и висококачествен външен вид. Освен това можете да увеличите удовлетвореността на жителите, гражданите и гостите. Открийте различните кошчета за отпадъци за Вашата външна зона или парк.
Затвори менюто
Нагоре