EasyCubes - революционния дисплей в шоурума

Най-важното за EasyCubes

EasyCubes се състои от само 3 основни елемента - възможностите за представяне на стоките обаче са безкрайни. Патентованата модулна система за сглобяване е гъвкава и се конвертира лесно. За нула време можете да създадете Вашия индивидуален продуктов дисплей изцяло без инструменти.

EasyCubes продукти

 

Три основни елемента

 
easycubes-uebersicht

Лесен монтаж без инструменти

Подовите елементи се свързват с помощта на конектор. Върху основите може да поставите директно покривните капаци или кубчета. 
 
easycubes-aufbau
DSC_0137
5

Безкрайни възможности в представянето на стоките

EasyCubes са подходящи както за дългосрочна употреба в магазин, така и за временна продуктова презентация на търговски панаири и събития. С EasyCubes могат да бъдат оборудвани всякакви помещения - от малки площи с размер 40 х 40 см до големи площи на изложбени щандове или витрини. В сравнение със статичните дисплеи, EasyCubes са достъпна алтернатива, тъй като кубовете могат лесно да бъдат пренаредени, а продуктовата презентация да бъде бързо адаптирана към средата и вида на продуктите.
 

Индивидуално покритие

За максимална персонализация капаците могат да бъдат отпечатани. Благодарение на дигиталния печат са възможни дори най-взискателните мотиви с най-високо качество.
 

Ние Ви помагаме с планирането

Имате нужда от помощ при планирането на представянето на Вашите стоки с Easy Cubes? С радост ще Ви посъветваме лично. Можете също така да подредите виртуално Вашата презентация с Конфигураторa за EasyCubes.
easycubes-produktdisplay
easycubes-produktdisplay
easycubes-concept
Затвори менюто
Нагоре